http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 14, 2012

Nigel Farage: EU:n Titanic on nyt törmännyt jäävuoreen



Euroedustaja Nigel Farage piti kunnon palopuheen europarlamentissa ja otti esille jälleen tämän järjettömän talouskriisissä olevien euromaiden tukemisen.

Kritiikkiä sai EU:n presidentti Herman Van Rompoy, joka ei ollut edes vaivautunut tulemaan istuntoon paikalle. Faragen mukaan Rompoy sanoi viimeksi istunnossa, että eurokriisi on nyt ohi. Nyt hän ei ollut edes vaivautunut tulemaan paikalle.

Farage mainitsi myös kun 10-vuotta sitten Lissabonin sopimusta laadittaessa luvattiin, että 2010 tulee työllisyys nousemaan uusiin lukemiin ja euron kilpailukyky pysyy korkealla. On se kuitenkin pettänyt täysin.

Nyt pistetään 100 miljardia Espanjan pankkijärjestelmälle ja 20 prosenttia siitä rahasta on tultava Italialta. Kun taas Italialaisten on lainattava siitä rahasta 3 prosenttia Espanjalaisille. Mutta saadakseen sen verran rahaa heidän täytyy ottaa 7 prosenttia lainaa. "Tämä on nerokasta. Eikö olekin"; sanoo Farage.

Mutta siinä vaiheessa kun Kreikka lähtee EU:sta niin euroopan keskuspankki (European Central Bank/ECB) on kusessa. Sillä on yhteensä 333 miljardin saatavat EU:n kriisimailta ja sitä varten tarvittaisiin maksajia Irlannille, Espanjalle, Portugalille, Kreikalle ja Italialle. Ette pysty siihen. Tämä velkataakka on täysin mahdotonta hoitaa ja EU:n Titanic on jo törmännyt jäävuoreen ja ikävä kyllä ei ole tarpeeksi pelastusveneitä.


Nigel Farage on melkein ainoita europarlamentin euroedustajista, jolla on uskallusta nostaa eurokriisin syyt pöydälle. Faragen kolleegat tyytyvät enemmänkin vain nauramaan Faragen palopuheille.


Herman Van Rompoy ei ollut vaivaantunut edes tulemaan paikalle