http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

FBI:n johtaja Robert Mueller: Kyberterroristit suurempi ongelma kuin terroristitFBI:n
johtaja Rober Mueller piti vuoden alussa puheen jenkkiläisessä tietoturvaseminaarissa. Siellä hän sanoi, että tulevaisuudessa cyber-uhat tulevat olemaan suurempi ongelma kuin terroristit.

Mueller ei kuitenkaan kertonut totuutta näistä kyberterroristeista, että ne ovat oikeasti vain näitä lukuisia heränneitä aktivisteja, jotka toimivat kansalaisaktiivisessa toiminnassa mm. internet-verkossa. Joten tämäkös pistää suurta painetta valtaeliitin ylläpitämään koneistoon, jossa entistäkin enemmän ihmisiä herää vanginvartijatietoisuudesta ja nämä ihmiset ovat valtaeliitin mukaan vaaraksi valtiolliselle turvallisuudelle, joten tämän vuoksi näille verkossa totuudenpuhujille on keksitty NSA/CIA/FBI:n toimesta nimitys: Kyberterroristi.

Terroristi nimi taas keksittiin aikanaan sitä varten, että jos joku yksityishenkilö alkaa vastustamaan valtaeliitin ylivaltaa ja alkaa taistella sitä vastaan niin silloin hän on terroristi.

Valtiot taas ovat valtaeliitin pihdeissä ja valtaeliitti pakottaa valtioiden lavastamaan valtionterrorismia, joista sitten syytetään mm. milloin Arabeja, Al-Qaidaa tai muslimeja jne.

Tämä tilanne on erityisesti yhdysvalloissa mennyt jo niin pitkälle, että USA:n hallinnon kulisseissa valmistaudutaan jo kuulemma tulevaan sisällissotaan, joka on väistämätön dollarin tulevan luuhistumisen johdosta.

Lähde: YLEX