http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 15, 2012

Obaman hallitus yrittää ratifioida USA:n aselakisopimustaYhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton on ilmoittanut, että Obaman hallitus on tällähetkellä valmistelemassa YK:n kanssa pieniin käsiaseisiin kohdistuvaa lakimuutosta (small arms treaty), jonka hyväksyntä täytyy vielä saada USA:n kongressilta.

Tämän globaalin aselakien muutosten takana on YK ja se perustelee toimiansa kansainväliselle asejärjestölle (International Arms Control/IACT) mm. terrorismilla.Tämä dokumentti paljastaa, että lopulta ihmiset eivät enää voi puolustaa itseään.

Senaattori Jerry Moran sanoi kirjeessään presidentti Obamalle joka lähettettiin myös 44:lle senaattorille, että presidentin olisi syytä olla ratifioimatta tätä lakiuudistusta.

Yhdysvallat on maailman suurin aseiden valmistaja sekä toimittaja maailmassa.

Kansainvälinen kiväärijärjestö NRA ei ole mielissään siitä, että presidentti Obaman hallitus on polkemassa USA:n perustuslain yli ja kieltämässä kohta myös loputkin aseet kansalaisilta.


Yhdysvaltojen alkuperäisessä perustuslaissa jokaisella sen kansalaisilla on oikeus omistaa ja kantaa aseita. Tämä säädös astui voimaan 15. joulukuuta 1791

Syy tähän on se, että Yhdysvaltojen alkuperäiset perustajat ja valtionmiehet tiesivät, että USA:n valtion saattaisi lähitulevaisuudessa ottaa joku ulkopuolinen taho haltuun ja tämän johdosta jokaisella kansalaisella on tällöin oikeus puolustaa itseään valtion mielivaltaista fasismia vastaan.

Englantilainen Rothschild pankkiirisuku tunkeutui sitten hyvin nopeasti Yhdysvaltoihin ja yritti saada sinne pystyyn omaa yksityisomisteista keskuspankkiaan.

Nathan Mayer Rothschild sanoi ennen Yhdysvaltojen sisällissotaa, että ”Annetaan näille typerille Amerikkalaisille opetus ja tuodaan heidän valtiovaltansa maan tasalle" ja näin kävi, että vuonna 1812 Rothschildien suku rahoitti myös yksin koko Yhdysvaltojen sisällissodan.

Sisällissodan motiivina oli palauttaa Rothschildien yksityisomisteinen keskuspankki, sekä orjakauppa takaisin Yhdysvaltoihin ja näin vuonna 1816 Yhdysvaltojen kongressi antoi luvan Rothschildien toiselle keskuspankille, joka hallitsi jälleen koko Yhdysvaltojen rahajärjestelmää.

uonna 1833 silloinen Yhdysvaltojen presidentti Andrew Jackson aloitti toimet Rothschildien omistamaa keskuspankkia vastaan ja halusi antaa rahajärjestelmässä vallan takaisin pankeille itselleen.

Rothschildit menivät tästä paniikkiin ja heillä ei ollut tämän jälkeen mitään muuta mahdollisuutta kuin aiheuttaa keinotekoinen talouskriisi. Presidentti Jackson kuitenkin tiesi mitä he aikoivat ja kertoikin tämän myös julkisesti.

Vuonna 30. Tammikuuta 1835 presidentti Andrew Jackson joutui murhayrityksen kohteeksi, mutta molemmat pistoolilla ammutut laukauksest menivät ohi. Myöhemmin tämän jälkeen Jackson kertoi tienneensä, että Rothschildit olivat suunnitelleet hänen salamurhaamista.

Kuitenkin kuluneena vuonna 1836 presidentti Jackson vihdoin onnistui taistelussaan ja Rothschildien omistama yksityinen keskuspankki joutui jälleen lähtemään nöyrtyneenä ulos Yhdysvalloista.


Vuonna 1841 Yhdysvaltojen presidentti John Tyler sai aikaan äänestyksen, jonka nojalla Yhdysvaltojen keskuspankin valta palautui sen alkuperäiseen tilaan. Hän sai välittömästi tämän jälkeen satoja kirjeitä tappouhkauksia.
Yhdysvaltojen seuraava presidentti Abraham Lincoln sai presidenttiydensä aikana voimaan New Yorkin keskuspankin, joka tuki mm. käynnissä ollutta sisällissotaa isoilla lainoilla.Nämä pankit kuitenkin käännytettiin takaisin Rothschildien valtaan heidän lainattua näille pankeille suuria lainoja.

Tästä Lincoln suuttui niin paljon, että perusti aivan täysin erillisen Yhdysvaltojen keskuspankin, jonka valta ei rajoittunut lainkaan Rothschildeille. Tämän pankin painassa rahassa ei ollut lainkaan velkaa, toisin kuin Rothschildien omistamissa yksityisissä pankeissa.

Vuonna 1862 olikin sitten painettu velasta vapaata rahaa 449 338 902 dollaria.

1863 presidentti Lincoln huomasi Venäjän tsaarien kanssa, että myös Aleksanteri II:lla oli suuria vaikeuksia Rothschildien kanssa, koska Rothschildit yrittivät tunkeutua myös Venäjälle ja perustaa sinne yksityisomisteista keskuspankkia, jonka valta olisi myös tämän jälkeen kuulunut vain Rothschildeille itselleen.


Aleksanteri II ehdottikin presidentti Lincolnille, että Venäjä tukisi Yhdysvaltoja heidän sisällissodassa. Mutta tästä ei mennyt enää kauan kunnes presidentti Lincoln ammutiin teatterissa vain 2kk ennen Yhdysvaltojen sisällissodan päättymistä.

Vuonna 1881 silloin Yhdysvaltojen presidentti James A. Garfield sanoi n. 2-viikkoa päivää ennen salamurhatuksi tulemistaan näin;

”He jotka kontrolloivat rahajärjestelmää pitävät kaiken vallan ja kun tajuatte tämän, niin huomaatte kuinka helppoa tällä systeemillä on pitää valtaa yllä”.

Lähde: Prisonplanet.com/a>