http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Lordi Rothschild paljastaa sukunsa suuret Israel kytköksetRothschildien pankkiirisuvun Lordi Rothschild avautui äskettäin sukunsa Israel kytköksistä ja paljasti myös vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön Rockefellerien pankkiirisuvun kanssa.

Lordi Jacob Rothschild antoi haastattelun Jerusalem-post lehdelle. Haastattelun alussa Rothschildeja kuvataan legendaariseksi sen vuoksi, että he ovat tukeneet Israelin valtion perustamista sen alusta saakka. Lordi Rothschild kertoi myös tuntevansa sympatiaa sosiaalisten olojen kurjistumisesta aiheutuneita mielenosoituksia kohtaan.

"Hän sanoi myös kritisoivansa modernia pankkijärjestelmää, joka repii suuria alueita ympäri maailmaa. "

Tällainen lause maailman rikkaimman miehen suusta on kyllä varsin hämärä, sillä Rothschildien pankkiirieliittihän juuri omistaa nuo huumerahanpesupankit, jotka havittelevat tällä hetkellä Iranin keskuspankkitoimintaa itselleen.

Vain psykopaatti sanoisi noi, että "tuntee sympatia huonoja oloja kohtaan ja sanoo kritisoivansa omaa riistopankkitoimintaa".

Rothschildien suvun toiminta on keskittynyt alusta asti muiden valtioiden kyykyttämiseen ja heidän hallinnoimien pankkitoiminnan puolelta he ovat mm. rahoittaneet Ranskan sekä Venäjän vallankumouksen. Rahoittaneet Yhdysvaltojen sisällissodan kun silloiset valtionjohtajat ajoivat alas Rothschildien väkisin ajaman yksityisomisteisen keskuspankin.

Rothschildit ovat pistäneet rahaa haisemaan I ja II-maailmansodassa sekä rahoittivat toisen maailmansodan aikana kumpiakin osapuolia.

Eli tämä juutalainen pankkiirisuku rahoitti Natsi-Saksan sotateollisuutta.

Nämä edellämainitut asiat kyllä kertovat sen, että illuminatin valtaeliitin huipulta ei löydy yhtään humaaneja ihmisiä, vaan sen sijaan pelkkiä vallanhimoisia psykopaatteja, joille ei raha ole merkannut mitään muuta kuin valtaa. Valtaa hallita kokonaisia kansakuntia orjuuttamalla valtiot.
"Give me the control of the credit of a nation, and I care not who makes the laws." The famous boastful statement"

"Antakaa minulle oikeus valtiollisen rahan painamiseen- Nathaniel Meyer Rothschild


Näin sanoi siis Rothschildien suvun edustaja aikanaan ja viittasi tällä sukunsa ajamaan yksityiseen monikansalliseen pankkitoimintaan.

Lähde: Verkkomedia
Jerusalem Post