http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 12, 2012

Eurooppalaiset pistää illuminatille kapuloita rattaisiin
Teksti: Henry Makow Ph.D.gurvinder.jpgGurvinder Singh Chal, 35, (kuvassa) ei liittynytkään Punjabin poliisivoimiin.

Itseasiassa hän toimii Kanadan, Winnipegissä poliisina. Hän käyttää turbaania kulttuurillisista syistä.


Winnipegin poliisilla kun ei ole pakollista pukeutumiskulttuuria. Tämänkaltainen meininki ei ole harvinaista muuallakaan Kanadassa. Koska myös Ottawassa ja Vancouverissa saa käyttää
turbaaneja.
Eurooppalaisten kansallisen identiteetin heikentäminen

Eurooppalaisten kansallinen identiteetti on nyt häviämässä kovaa vauhtia ja heistä on tulossa seuraava vähemmistö euroopassa sekä pohjois-amerikassa.

Kuitenkin juutalaiset voivat perustaa valtion, jossa vallitsee myös väestönkulttuurillinen asema. Niin myös Intialaiset, Arabit, Afrikkalaiset, Japanilaiset sekä Kiinalaiset. Mutta eurooppalaiset eivät. Koska eurooppalaisten poliittinen talousjärjestelmä oikeuttaa ja edustaa viimeistä potentiaalista vastarintaa illuminatin kontrollia vastaan.

Eurooppalaisilla on enää kristillisyyden jäännökset jälkellä ja sitä illuminati vihaa enemmän kuin koskaan. Tämä siis tarkoittaa, että väestö on henkisesti älykkäämpää kuin esim. Yhdysvalloissa ja mitä enemmän yksilöitä, niin sitä hankalampi on valtaeliitin hallita.Vallankumous on tuloillaan


Multikulttuurillisuus ja erilaisuus eivät ole pääasia? Niitä käytettiin vain illuminatin taholta luodakseen rasismia ja vihapuheita.

Multikulttuurin ja erilaisuuden kuten humanitaarisen maahanmuutonkin ovat luoneet illuminatin juutalaiset vapaamuurarit (keskuspankin omistajat). He loivat tämän eurooppalaisen sekä pohjois-amerikan kristillisen multikulttuurillisuuden.

He estivät meitä juhlimasta meidän identitettiiä tai alkuperää sekä pitämällä yllä kulttuurillisia traditioita.

Yllättäen feminismi oli sitten tekosyy heikentää avioliittojen, heteroseksuaalisuuden sekä miesten asemaa. Koululaitoksen aivopesun piiriin kuuluu myös näitä samoja kaavoja.


Eurooppalaiset ovat aina puhuneet heidän kansallisesta identiteetistään. Meidän poliitikkomme, jotka työskentelevät suurille monikansallisille yhtiöille ovat kaikki yksityisomisteisten pankkien kontrolloimia. He eivät ole meidän oikeita johtajia.

Joten jos mielestäsi tässä systeemissä on jotain vikaa niin älä syytä multikulttuurillisia vähemmistöjä. Syyttäkäämme itseämme ja niin sanottuja johtajiamme, poliitikkoja, pappeja, akateemikkoja ja miettikäämme vielä, että kuka rahoittaa kaikkea tätä. Illuminatin pankkiirit ja heidän saatanalliset kätyrinsä, jotka ajavat edelleen eteenpäin tätä uutta maailmanjärjestystä. Vaikkakin heidän vastapuolella löytyy myös hyvien puolella toimiva eliitti, joiden kanssa kulisseissa käydään kovaa kädenvääntöä.

Lähde: Henry Makow