http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 09, 2012

BBC suunnittelee uutta salaliittodebunkkaus dokumenttiaEnglantilainen tv-kanava BBC on tietojen mukaan valmistelemassa uusinta salaliittodebunkkaus dokumenttia, joilla yritetään jälleen saada valtaväestö hyväksymään Lontoon 7/7 ja 9/11 terrori-iskujen virallinen versio.

Tällainen samanlainen debunkkaamisdokumentti tehtiin jo aiemmin BBC:n toimesta, johon myös Teksasilainen dokumentintekijä sekä radiojuontaja Alex Jones antoi haastattelun.

Infowars.com otti yhteyttä Jon Scobie nimiseen henkilöön, joka on osa We Are Change Birmingham aktivisti-liikettä. Hän kertoi olleensa mukana dokumentin teossa, kun ohjelman tuottajat ottivat häneen yhteyttä. Itse ohjelman tarkoituksena on pyrkiä näyttämään aktivistit huonossa valossa ja puolustella näiden false-flag iskujen median esittämää valheellista totuutta ja mitä ilmeisimmin tämänkaltaisilla totuuden lynkkausdokumenteilla näyttäisi olevan kova tilaus valtaeliitin piiristä. Kun ovat peloissaan siitä, kun entistäkin enemmän ihmisiä herää tästä kollektiivisen tietoisuuden unesta. Jonka jälkeen heitä ei voidakaan enää sotia psykologisesti mm. terrorismin vastaisella sodalla.


Maailmanlaajuisesti on käynnissä psykologinen sodankäynti, joka kohdistuu jokaisen meidän mieltämme vastaan ja vastaanotamme sitä mm. television, internetin, median sekä mainosteollisuuden puolelta myös alitajuisesti ja tähän propagandakoneistoon tungetaan jo pelkästään Pentagonista useita satojamiljoonia dollareita per vuosi.

Lähde: Prisonplanet