http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2012

George Soros: Euroopan mailla kolme kuukautta aikaa euron pelastamiseksiSuursijoittaja ja globalisti George Soros sanoi, että euroopan valtioilla on enää kolme kuukautta aikaa euron pelastamiseksi.

Hän myös ennusti, että 17 kesäkuuta Kreikassa pidettävissä parlamenttivaaleissa voittavat ne puolueet jotka ovat huolissaan maan erottamisesta euroopan unionista ja valmiita noudattamaan luotonantajien vaatimuksia.

Toisinsanoen maailman valtaeliitti on nyt koventanut otteitaan ja sanonut pelisäännöt selväksi Kreikan valtion osalta. Aivan kuten Irlannissa oli pakko järjestää toiset vaalit EU:n perustuslain (lissabonin sopimus) johdosta, kun ensimmäinen äänestyskerta ei tyydyttänyt maailman valtaeliittiä.Fasismi tulee lisääntymään euroopassa seuraavina vuosina ja liittovaltioon siirtyminen on yksi tiivis osa tätä poliisivaltiokehitystä. Mutta edelleenkään vain marginaaliosa valtaväestöstä uskaltaa kyseenalaistaa tämän kehityksen.

Suomen valtiollisella johdolla on jo ajat sitten ollut takataskussa poikkeustila mahdollista kapinointia varten ja se on armeijan poikkeustila ja tähän liittyvän valmiuslain jo Matti Vanhasen hallitus sopinut monta vuotta sitten.

Lähde: A Voix De La Russie
Verkkomedia