http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 04, 2012

Bilderbergin jäsen kutsui mielenosoittajia torakoiksi


Äskettäin järjestetyssä Bilderberg ryhmän salaisessa kokouksessa eräs toimittaja pääsi juttusille erään alueella työskennelleen hotellivirkailijan kanssa. Hän on London Guadian lehden toimittaja Charlie Skelton ja onnistui vaihtaa muutaman saman hotellihenkilökunnan kanssa.

"Olin auttamassa poliiseja heidän turvallisuusjärjestelyissä ja yksi heistä madalsi ääntänsä ja sanoi, että "Me emme kannata Bilderbergiä, usko pois". Sitten siellä oli yksi hotellin työntekijöistä joka sanoi minulle, että "Haluan sinun tietävän, että he kutsuvat teitä torakoiksi". "Työskentelen hotellissa ja he kysyivät minulta, että ovatko torakat edelleen siellä ulkona ja he tarkoittivat sinua"


Veteraanitoimittaja Jim Tuckerin lähteiden mukaan Bilderberg-ryhmä suunnittelee mm. republikaaniehdokas Ron Paulin salamurhaa ja sitä suunniteltaisiin lavastetulla lentokoneen pudottamisella.

Viime perjantaina jotkut silminnäkijät todistivat hotellilla keskustelua, jossa elitistit juttelivat keskenään, että toivoisivat näkevänsä mielenosoittajien kuolevan lento-onnettomuudessa.

2010 vuoden Bilderberg-kokouksessa elitistejä otti päähän se, että torakoilla oli varaa lentää Espanjaan asti osoittamaan mieltä.

Skelton raportoi myös, että Bilderberg kokouksen järjestäjät kohtasivat valokuvaajia kun he olivat lähdössä hotellilta. Jotkut järjestäjät yrittivät peittää kokousvieraiden kasvoja ja olivat selvästi häpeissään, kun tuli julki minkälaisten globalistien leivissä he olivat.

Tämä torakoiksi nimittäminen kuvaa hyvin Bilderberg-ryhmän asennetta siviiliväestöä kohtaan. Mutta mitäpä muuta kohtelua nyt näiltä vallassa olevilta psykopaateilta ja kontrollifriikeiltä voisi odottaa.Mielenosoittajat pääsivät Bilderberg kokouksen eliittiä varsin iholle asti.

Lähde: Infowars.com