http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 28, 2012

Suomen luomutuotanto aiotaan estää Monstanton toimestaJyrki Kataisen (kok) hallitus on antamassa asetusta, joka estää maataloustilojen siirtymistä luomutuotantoon, sanoo keskustan kansanedustaja Jari Leppä. Hän on eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtaja.

– Valmisteilla oleva asetus on jo yleisesti tiedossa, mutta hallitus ei reagoi asiaan millään lailla. Asetuksella estetään uusien maatalouden ympäristötukisitoumusten tekeminen tänä ja ensi vuonna. Käytännössä tämä estää kannattavat sukupolvenvaihdokset maatiloilla, Leppä lisää.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja luomuviljelijä Kimmo Tiilikainen määrittelee hallituksen toiminnan lyhytnäköiseksi.

– Hallituksen ohjelmaan on kirjattu luomu- ja lähiruoan kääntäminen vahvaan nousuun Suomen maatalouspolitiikassa. Nyt hallitus ampuu omia tavoitteitaan alas. Luomualan kasvua vaikeutetaan ja uusien luomuviljelijöiden tulo alalle estetään.

Monsanto on maailman salaisen korporaatioeliitin käsikassara joka ajaa ennenkaikkea lääketeollisuuden korporaatioiden etuja ja siihen kuuluu etunenässä kaiken luomutuotannon alasajo. Koska luomuruoka uhkaa jo lääketeollisuutta ja mm. verenpainelääkkeet sekä niihin liittyvä ääretön bisnes heikkenee jos kansat alkavat tajuamaan, että heitä on jatkuvasti kusetettu ravintosuosisusten kautta mm. valehtelemalla luomuruoasta olematta kertomatta sen terveydellisistä vaikutuksista ollenkaan.
Sen sijaan Monsanto pyrkii laaja-alaisesti soluttautumaan jokaiseen maailman valtioon ja lobbaamaan sinne geenimanipuloitua tuotantoa sekä pakottamaan viljelijät käyttämään useita myrkyllisiä kemikaaleja jotta näiden maiden väestö saadaan tällä tavalla sairaaksi ja tätä kautta riippuvaiseksi lääkkeistä.

Suurien väestöjen eliminointi tapahtuu koko ajan ja se on targetoitu jokaisen meidän ruokalautaselle. Koska hyvin harva meistä edes tiedostaa mitä me suuhun pistämme.

Tästä näemme sen mitä Suomen kokoomus välittää Suomen kansan terveydestä? Sillä miten tällaiset vallassa olevat USA/ISRAEL/NATO:lle liputtavat psykopaatit pystyisivät valvomaan Suomen kansan puolia ja etuja.

Kansan pitäisi viimeistään tässä vaiheessa herätä mutta se on edelleen nukutetty tiiviisti median ja keinoviihteen avulla vaikka murto-osa on herännyt.

Lähde: TS