http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 18, 2012

Tuleva kuntajako



Kuvassa näkyy Suomen tuleva kuntajako ja kuten kuvasta näkyy aiotaan Suomen kuntia lakkauttaa todenteolla ja Suomen tuleva aluejako tullaan jakamaan NUTS-mallin mukaan, joka on EU:n aluejakojärjestelmä ja Suomi on sitoutunut jo ennen liittymistään Euroopan unioniin ottamaan tämän aluejaon käyttöön. Mutta tästä ei ole Suomen vallanpitäjät maininneet sanallakaan ja tämä kuntauudistus ollaan lyöty tiskiin nyt täysin ennalta-arvaamattomalla ja häikäilemättömän kierolla tavalla juuri presidentinvaalien jälkeen.



Aluejakojärjestelmä ei ole pelkästään Suomen asia vaan nämä kuntauudistukset otetaan käyttöön kaikissa EU-maissa, koska niillä pyritään saamaan EU:n tulevan liittovaltion aluehallinto kuntoon ja mitä vähemmän on jäsenmailla kuntia, niin sitä helpompi niitä on hallita. Eli tähän tämä kuntien pakko-aluejako perustuu. Lisäksi EU:n tulevan liittovaltion kaikki jäsenmaat viedään heiltä NATOON kysymättä.

NATO jäsenyyttä perustellaan mm. Euroopan sisäisellä turvallisuudella ja tähän propagandaan liitetään taas Al-Qaidat sekä muut läntisen propagandamedian syntipukit.

Lähde: Promerit.net