http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 18, 2012

FOX-kanavan Andrew Napolitano sai potkut omasta ohjelmastaan tämän puheen takiaEnt. New Jerseyn tuomari Andrew Napolitano sai potkut FOX-kanavalla pyörivästä ohjelmastaan sen jälkeen kun hän oli omassa ohjelmassaan kyseenalaistanut mm. koko USA:n poliittisen järjestelmän.

Kyseinen pätkä on noussut Youtubessa hyvin suosituksi ja se on otsikoitu nimellä "How to get fired under 5 minutes", eli "kuinka saada potkut 5 minuutissa".


"Mitä jos tämä kahden puolueen systeemi onkin vain petollinen ja salakavala järjestelmä jonka tarkoituksena on vain heikentää julkista mielipidettä. Mitäpä jos sellaista asiaa ei ole kuin julkinen mielipide. Entäpä jos kahden puolueen välinen ero onkin vain pelkkä illuusio demokratiasta."Hän myös kyseenalaisti republikaanien presidenttiehdokas Ron Paulin jatkuvan mediasensuurin sekä pimennon jota valtamedia erityisesti on pitänyt hänen kohdallaan yllä toistuvasti.

Suurinpiirtein näillä sanoilla Napolitano kiteytti koko poliittisen järjestelmän mädännäisyyden esille ja tämä oli sitten FOX-kanavan omistajille liikaa. Sillä Napolitanon show FOX business kanavalla lakkautettiin välittömästi tämän ohjelman jälkeen. Hän saa kuitenkin toistaiseksi jatkaa FOX-kanavan palveluksessa mutta ei enää ohjelmanvetäjänä.Teksasilaisen talkshow juontaja Alex Jonesin mukaan päätös Napolitanon ohjelman välittömästä lakkauttamisesta tuli suoraan valkoisesta talosta, josta käsin koko maailman mediaa pääasiallisesti johdetaan.

FOX-kanavan omistajataho Murdoch ja muu mediakorporaation johto ei kuulemma pidä Napolitanon patrioottihenkisestä asenteesta koska hän oikeastikin on erittäin isänmaallinen henkilö sekä on myös aiemmin 2010 vuonna tunnustanut FOX-kanavalla kuuluvansa
9/11 totuusliikkeeseen.

Alex Jones kertoo vielä että hänellä on sisäpiirin tietoa tästä Napolitanon tapauksesta ja hän myös tuntee Napolitanon itse koska on kutsunut hänet aiemmin omaan radio-ohjelmaansa vieraaksi. Hän lisäksi vielä, että Napolitano on tulossa hänen ohjelmaansa seuraavien viikkojen sisällä vieraaksi ja kertomaan tapahtuneesta enemmän.

Lähde: Huffington Post