http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 01, 2012

Suomen hallitus tilasi 145.123.292,62 eurolla ohjuksia


Kuvassa USA:n armeijan sotilaat lastaamassa AGM-158 -ohjusta B1-B -lentokoneeseen Dyessin ilmavoimien tukikohdassa Texasissa.

Suomen hallitus on tilannut Hornet-koneisiin sijoitettavia ohjuksia Yhdysvalloista. Ohjuksien yhteenlaskettu hinta on 145.123.292,62 €(+ alv).

Tämmöisen budjettiluokan hankinnat suomen armeijalle vielä samaan aikaan kun varuskuntia ollaan lakkautettu ennätysmäärä kertoo Suomen tämänhetkisestä puolustuksesta jotain. Sillä totuus on se, että varsinen reservitoiminta on jo ajat sitten ajettu alas koko maasta kaikessa hiljaisuudessa ja Suomi aiotaan liittää tulevassa EU:n liittovaltiossa NATO:n jäseneksi.

Kolmatta maailmansotaa tällähetkellä suunnittelevat monikansalliset pankkiirit yhdessä maailmaneliitin kanssa pitävät sitä selvänä juttuna, että Suomen valtio liittyy liittovaltiosopimuksessa NATO:n jäseneksi. Koska näin Suomeen voidaan sitten perustaa myöhemmin NATO:n sotilastukikohtia Venäjää vastaan.

Tässä onkin sen vuoksi äärimmäisen vakava asia kyseessä, että Suomen valtio aikoo seuraavan parin vuoden kuluessa rikkoa Suomen ja Venäjän väliset suhteet lähtemällä NATO:n jäseneksi koska tämän maan johtajisto on mukana USA/ISRAEL/NATO liittoumassa, eli kolmannen maailmansodan agendassa.Naapurimaassamme Venäjällä tämä Siionistisen illuminatin juoni tiedetään tasan tarkkaan ja Putin on valmis pistämään stopin USA:n sekä Israelin vehkeilylle Syyriassa sekä Iranissa jos tarve vaatii.

Syyrian demonisointi onkin jatkunut kiivaasti länsimaisessa valtamediassa tähän päivään saakka koska kyseisen maan talous ei ole vieläkään monikansallisen pääomakorporaatioiden hallussa. Mutta jos sinne onnistutaan tekemään onnistunut USA:n armeijan sotilaallinen interventio niin tämän jälkeen Assad lahdataan Gaddafin tavoin ja ilmoitetaan, että demokratia on saapunut Syyriaan, vaikka kyse onkin fasismista joka on siis monikansallisten korporaatioiden sekä valtioiden yhteenliittymästä.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että kun valtiot ollaan velkaannutettu monikansallisten pankkiirien toimesta niin näin ollen Siionistien maailmanvalta säilyy ja valtiot pysyvät monikansallisen pääoman orjina.Todellisuudessa näillä korporaatioeliitin pankeilla ei ole mitään muuta kuin rahanluontioikeus luoda rahaa tyhjästä ilmasta ja lainata sitä eteenpäin valtioille obligaatinoina, joita sitten valtioiden veronmaksajat maksavat takaisin korkoina. Mutta kun vielä on kyse kvartaalikapitalistisesta globalismista missä talouskasvu ja nollakasvu edellyttää talousjärjestelmän säilymistä. Niin tästä sitten johtuu miksi varsinaiset työmarkkinat ollaan täällä länsimaissa murskattu jo ajat sitten monikansallisten korporaatioiden taholta jotka ovat siirtäneet teollisuuden tuotannon halvempiin maihin.
NAFTA sopimus Yhdysvalloissa sekä nollakasvu ovat kasvattaneet kriittisesti rikkaiden teollisuusmaiden tuloeroja ja tätä kautta luonut entistäkin enemmän köyhyyttä ja työttömyyttä eripuolille maailmaa. Mutta näin onkin tarkoitus ja tämä köyhyyden sekä työttömyyden luominen on osa uuden maailmanjärjestyksen agendaa. Koska näin saadaan rappeutettua ja rikottua useiden ihmisten moraali ajamalla heitä henkiselle rappiolle viemällä heiltä mahdollisuus elättää perheensä sekä itsensä, joka taas luonnollisesti ajaa heitä kohti alkoholismia ja näin saadaan jokainen ydinperhe hajoamaan tyylikkäästi monikansallisen korporaatioeliitin toimesta. Kun vielä järjestelmä on aivopesty vielä sellaiseksi, että hajoita ja hallitse konsteilla ollaan luotu tämä keinotekoinen kuilu hyvä ja vähäosaisten välillä. Jotta saataisiin vielä nämä köyhät työläiset luulemaan, että se on työttömien oma vika kun ei ole töitä jne. Täytynee muistaa se, että nuoremmat polvet eivät varmaankaan edes tiedä, että tässä maassa on aikanaan sodittu tämän johdosta vuonna 1918.Lähde: YLE