http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 13, 2012

Mossadin pommi-isku Israelin suurlähetystöön Intiassa?Intiassa sijaitseva Israelin suurlähetystö joutui false-flag autopommi-iskun kohteeksi ja välittömästi tapahtuman jälkeen Israelin pääministeri ilmoitti Iranin olevan niiden takana.

Toinen pommi Georgian, Tibilissä ehdittiin purkamaan. Samaan aikaan USA:n laivasto ilmoittaa olevansa valmis sotaan ja tutkijat ovat paljastaneet Georgian sotasuunnitelmia.


Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu

Pääministeri kuvaili Irania 'maailman pahimmaksi terrorivaltioksi' ja totesi, että "olemme nähneet yrityksiä vahingoittaa israelilaisia Azerbaijanissa ja Thaimaassa (viimeisten kuukausien aikana). Kaikki nämä on kyetty estämään paikallisten viranomaisten avulla", Pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi maanantaina.

"Kaikissa näissä tuoreissa yrityksissä Iran ja sen liittolainen Hizbollah (Libanon) on ollut iskujen takana", pääministeri sanoi.

Pääministeri ei kuitenkaan kertonut sitä, että pommi-iskun Intiassa suoritti Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Kahden ihmisen kerrotaan haavoittuneen Intian iskussa ja he ovat sairaalahoidossa. Toinen haavoittuneista on Israelin lähetystön diplomaatin vaimo sekä hänen autonkuljettajansa.

Georgian viranomaiset vahvistivat pommin olleen asennettu myös Tbilisissä Israelin lähetystölle kuuluneeseen ajoneuvoon, mutta pommi oli purettu ennen sen räjähtämistä.Samalla kun nyt Georgiassa valmisteltiin pommi-iskua Israelin suurlähetystöön kävi Obama maassa toisissa asioissa aiemmin. 40-vuotta konfliktintutkimuksessa rauhanjärjestöissä toiminut Rick Rozoff kertoi, että USA:n presidentti Barack Obama ja Georgian presidentti Mikheil Saakashvili keskustelivat Georgian maa-alueiden käyttämisestä hyökkäyksessä Iraniin, jossa vaihtokaupassa Georgialle on luvassa valtavia taloudellisia tukia. Georgia, jonka väkiluku on ainoastaan 4,7 miljoonaa, on kolmanneksi suurin Yhdysvaltain ulkomaanavun kohde. Yhä lisääntyvän tuen on tarkoitus varmistaa Saakashvilin pysyminen maan hallitsijana.

Lähde: Verkkomedia.org