http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Lordi Blackheath ja 15 biljoonan kavallusTässä on video jossa Englannin parlamentin Lordi Blackheath puhuu tästä tuoreesta 15 biljoonan kavalluksesta. Hän mainitsee siinä mm. erään miehen jonka epäillään olevan maailman rikkaimpia. Miehen nimeltä Yohannes Riyadi jonka yli 36 biljoonan dollarin talletuksia Blackheath kertoo nähneensä.

Riyadi siis olisi oikeasti maailman rikkaimpia miehiä jos nämä rahat olisivat tulleet rehellisillä keinoilla mutta kun näin ei kuitenkaan ole näiden illuminati-eliitin pankkiirien taholta. Koska heillä kuten Rothschildien yksityisomisteisten invesvointipankkien taholta on ollut täysi monopoli luoda uutta rahaa tyhjästä ja eri maiden valtiot ollaan sitten saatu sillä keinoilla velkaantumaan, että nämä valtiot joutuvat lainaamaan illuminatin omistamista pankkilaitoksista lisää rahaa.

Sillä IMF, Euroopan keskuspankki (EKP) sekä maailmanpankki ovat myös näiden samojen maailman rikkaimpien sukujen hallussa, jotka kuuluvat tiiviisti illuminatin ala-järjestöihin

- Trilateraalinen komissio
- 300 miehen komitea, Rooman Klubi
- CFR
- Bilderberg-ryhmä
- Pyöreä Pöytä


Lordi Blackheath

Yohannes Riyadi on kuitenkin nyt joutunut sellaiseen tilanteeseen, että hänen äärimmäisestä omaisuudestaan on nyt suurin osa takavarikoitu ja sillä on mm. elvytetty Yhdysvaltojen dollaria jne.

Riyadi lähetti Lordi Blackheathille nyt erään mm. mr. Timothy F. Geithnerin allekirjoittaneen dokumentin joka oli päivätty vuoden 2006 Helmikuulta ja siinä kerrotaan seuraavaa:

"Amerikan hallitus oli kutsunut minut paikalle ja sinne oli kutsuttu Yhdysvaltojen keskuspankin johtoa. Yksi paikalla olleista todistajista oli Yhdysvaltojen keskuspankin puheenjohtaja Alan Greenspan.


Timothy F. Geithner

Maailmanpankki oli lähettänyt paikalle kaksi todistajaa koskien tätä suurta rahanpesujuttua, jotka olivat herrat nimeltä mr. Yusuke ja mr. Horiguchi. Lisäksi paikalla oli todistajana Yhdysvaltojen keskuspankin silloinen pääjohtaja Timothy F. Geithner.

Yhdysvaltojen keskuspankilla oli eräänlainen sopimus mr. Riyadin kanssa, että he ostaisivat häneltä hyvin suuren osan bondeja (joukkovelkakirjoja) joilla elvytettäisiin Yhdysvaltojen dollaria ja vastineeksi mr. Riyadille USA:n keskuspankki lupasi maksaa 500 miljoonaa dollaria käteismaksulla"


Lordi Blackheath kertoo myös, että hänelle ilmoitettiin Indonesian keskuspankin puolelta, että tämä koko juttu olisi vain pelkkää valhetta. Heidän mukaansa heillä oli vain 700 tonnia kultaa 750 000 väitetyn tonnin sijasta.

Blackheath kertoo vielä, että hänellä on kädessään mr. Riyadin hänelle lähettämä kirje jossa Riyadi kertoo, että hänet on ryövätty täysin puti puhtaaksi. Mutta juttu menee entistäkin epäilyttävämmäksi koska jokainen 5 biljoonan tilisiirto/maksu suoritettiin HSBC:n sekä Royal Bank of Scotland pankkiirien täydellä hyväksynnällä.

Blackheath ihmetteleekin, että miten mikään pankki suostuisi ottamaan vastaan näin suuria rahamääriä kun kyseistä rahaa ei oikeasti ole edes olemassa ?

Rahasiirron piti tulla alunperin mr. Riyadin tilille Yhdysvaltojen keskuspankilta mutta rahansiirtovastuu siirrettiinkin sitten JP. Morgan Chase pankille suorittamaan tilisiirto Lontooseen. Tilisiirrossa oli mukana SWIFT koodi joka on vielä kirjattu Englannin keskuspankin taholta.

Blackheath sanoi keskustelleensa erään kolleegansa kanssa, että mitä tekisivät tämän tiedon kanssa ja hänen kolleegansa Lordi Strathclyde sanoi siihen, että asia kannattaa viedä eteenpäin ja kertoa siitä Lordi Sassoonille joka taas toimii Englannin keskuspankin johdossa.


Lordi Sassoon


Sassoon taas vilkaisi dokumentteja ja totesi, että "tämä on roskaa". Hänen mukaansa siinä oli kyse nyt niin suuresta tilisiirrosta, että ei sellaista voisi minnekään edes Skotlannin Royal Bank of Scotland tilille siirtää.

Sassoonin mukaan maailmassa on vain n. 1.507 tonnia kultaa on kätketty ja että 750.000 tonnia kultaa ei voi mistään saada nykypäivänä.

Blackheathilla oli myös Englannin parlamentissa mukana dokumentteja joista selviää, että mm. seuraavilla yksityisillä pankeilla on aikamoiset lainat kertyneet vuosien saatossa näitä ovat mm. seuraavat pankit:

- Barclays Bank 868 biljoonaa dollaria
- Royal Bank of Scotland 541 biljoonaa dollaria

Joten Blackheathin mukaan tässä on nyt kyseessä erittäin kyseenalainen juttu jossa nyt voidaan tuoda julkisuuteen näiden yksityisten pankkien vehkeilyt ja varsinkin se, että IMF sekä Federal Reserve (Yhdysvaltojen keskuspankki) sekä EKP ja maailmanpankin pankkilaitokset omistavat investointipankit luovat rahaa täysin tyhjästä ja velkaannuttavat muut valtiot, jotta pystyvät sitä kautta hallitsemaan kaikkia maailman valtioita.Japanissa asuva toimittaja sekä tutkivajournalisti Benjamin Fulford
on selittänyt aivan samasta tapauksesta viime-aikoina joten jos kerta myös Englannin parlamentin Lordi Blackheath puhuu samasta asiasta niin Fulfordin ei uskoisi puhuvan paskaa. Vaikka kyseisen miehen kyseenalaistajia löytyy edelleen pilvinpimein.