http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

BBC:n ulkomaantoimittaja Marie Colvin tapettiin SyyriassaTänään pitkäaikainen BBC:n ulkomaantoimittaja Marie Colvin sai surmansa Syyriassa. Tekijöiksi kerrottiin Syyrian hallituksen joukot. Onkin varsin omituista, että tekijät kerrotaan näin oikein 23 min. viiveellä ilman minkäänlaista esitutkintaa tai tutkimusta kun vielä yleisesti tiedetään, että Syyriassa on ollut käynnissä useiden Islamistikapinallisten kouluttaminen mm. CIA:n, Mossadin sekä USA:n armeijan erikoisjoukkojen toimesta.

Joten näin ollen jos nämä kapinalliset lahtaavat siviilejä Syyriassa niin onko näiden tihutöiden takana sitten Assadin hirmuhallinto?

Länsimedia kuitenkin tarvitsee jatkuvaa propagandaa Syyriasta ja sen hallinnosta koska Syyria on ollut viime-vuodet velaton valtio sekä ei ole päästänyt maahansa mm. yhtään monikansallista yhtiötä kuten McDonalds jne. Lisäksi maan pankkijärjestelmä ei ole vieläkään yksityisesttty illuminatin siionistien käsiin. Minkä takia nyt Rothschildien maailman varakkaimpiin kuuluva pankkiiridynastia on tämän koko USA:n armeijan Syyria invaasion takana.Rothschildit ovat myös perustaneet Israelin valtion ja valinneet sen lipuksi satanistmia symboloivan daavidintähden.
Tämä satanistinen daavidintähti Israelin valtion lipussa ei siis edusta millään tavalla alkuperäistä Juutalaista kansaa, vaan se on täysin Siionistisen illuminatin satanistinen symboli koska he ovat Israelin valtion takana. Mutta samalla myös Israelin valtion johto kontrolloi USA:n armeijaa ja he ovat jo ilmoittaneet maailmalle, että tulevat täysin itsenäisesti päättämään hyökäyksestä Iraniin.

Lähde: Telegraph