http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 27, 2012

Venäjän FSB nappasi 2 miestä epäiltynä Putinin salamurha-aikeistaVenäjän salainenpalvelu FSB kertoi, että pidätti juuri kaksi miestä epäiltynä presidenttiehdokas Vladimir Putinin salamurha-aikeista.

Valtiollisen tv:n mukaan salamurhasuunnitelma tehtiin Ukrainan Odessassa ja Putinin salamurhan toimeksianto tuli Arabiemiraateista. Siinä vielä kerrotaan, että määräyksen tästä oli saanut Tsetseenikomentaja Doku Umarov
. Tv:n mukaan he olivat saaneet Odessassa koulutusta pommin rakentamiseen. Epäiltyjä oli alun perin kolme, mutta heistä yksi sai surmansa räjähdyksessä tammikuussa. Räjähdys käynnisti tutkimukset, jotka laajenivat salamurhaepäilyiksi.Vladimir Putin ei kyllä ensimmäisen kerran ole illuminatin korporaatioeliitin salamurhalistalla. Koska siitä lähtien kun ent. Neuvostoliitto hajosi vuonna 1991 ja Venäjän federaatio palautettiin vuonna 1993 ei niiden valtio enää suostunutkaan samaan leikkiin tämän aiemmin siellä vallan kaapanneen Rothschild pankkidynastian kanssa. Sillä tämän vuoden 1917 Venäjän vallankumouksen päärahoittaja tuli Englannista ja sen takana olivat illuminati-eliitin rikkain pankkiirisuku Rothschild sekä muut pankkiirisuuruudet Warburgh ja Schiff joidenka rahoituksella vallankumous onnistuttiin tekemään. Sillä sitä yritettiin jo aiemmin 1800-luvun alussa mutta tuolloin Tsaarit saivat tuon hankkeen nurin Viennan kongressissa ja tämä suututti Nathan Rothschildin pahanpäiväisesti.Venäjän valtio on siksi nykypäivänäkin tälle rikolliselle maailmaneliitille erittäin suuri uhka poliittisesti koska Venäjä ei ole suostunut heidän kanssaan samaan peliin ja jos suostuisi niin Venäjähän olisi jo ollut ajat sitten osa Euroopan unionin fasistista suunnitelmaa.Presidenttiehdokas Vladimir Putin juuri äskettäin sanoi Russian Todaylle antamassaan haastattelussa, että Venäjä puolustaa Syyriassa muuta maailmaa fasismilta ja tämä on aika ytimekkäästi kiteytetty. Sillä eihän tuonne Syyriaan oikeasti ole mitkään muut tunkemassa kuin korporaatioeliitin omistamat monikansalliset yhtiöt ja heidän kaikki kätyrinsä. Mutta kun korporaatiot eivät kuitenkaan uskalla astua maahan ennen kuin siellä on kaapattu sotilaallisesti valta. Joten tätä ennen on sitten esiteltävä Syyrian johtaja Assad samanlaisena hirmuhallitsijana ja kansalaisten lahtaajana kuin mitä Muammar Gaddafi Libyassa.


Sitten on USA:n sekä Britannian erikoisjoukoilla kova kiire kouluttaa maan kapinallisia sekä aseistaa heitä ja käskyttää ampumaan Syyrian kansalaisia keskelle toria jotta voidaan raportoida maailmalle, että Assadin hallitus tappoi taas siviilejä kaduille.

Lähde: STT-AFP
Lähde: Illuminati and the CFR [Myron Fagan)