http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 23, 2012

George Soros: Eurokriisi on Angela Merkelin syytäSijoittajalegenda Geoge Soros päästelee menemään oikein emävalheita uudessa kirjassaan ""Financial Turmoil in Europe and the United States". Siinä hän useaan otteeseen kertoo, että EU-kriisi on Saksan liittokansleri Angela Merkelin syytä. Sorosin mukaan Merkel pitää liian tiukasti kiinni tiukasta finanssipolitiikasta ja ajaa euroalueen näin velka-ansaan.

Aikaisemmin tällä viikolla ekonomistit arvioivat, että euroalueen vaikutusvaltaisin poliitikko on tällä hetkellä Italian pääministeri Mario Monti joka on Bilderberg-mies ja valittiin Italiassa valtaan täysin Siionistisen illuminatin painostuksesta. Samaan aikaan kun edellinen pääministeri Silvio Berlusconi ryvettyy parhaillaan tuon kulisseissa käytävän oikeudenkäynnin johdosta joka on nostettu Siionistista illuminatia vastaan yli 122 valtion toimesta, jonka pääsyyttäjänä toimii Neil Keenan.

Tässä on juuri tyyppiesimerkki siitä kuinka julkisia sijoittajajia kuten Sorosta käytetään häikäilemättä hyväksi disinformaation levitykselle. Koska George Soros on itse Siionistisen illuminatin jäsen ja tätä kautta hänen julkisuusasemaansa käytetään hyväksi julkisen mielipiteiden muokkaukseen ja muuhun propagandaan.

Soros on myös toiminut yhtenä Wikileaksin sekä maailmanlaajuisen Occupy-liikkeen päärahoitttajista ja näistä asioista ei oikein tuossa hänen uusimmassakaan kirjassa mainita sanallakaan. Hän on edelleen medialukutaidottoman massan mielestä se hyväntekeväisyyslahjoittaja ja legendaarinen suursijoittaja jonkalaisena hänen henkilökuvansa on valtamediassa kerrottu.Sorosin rahoitus esim. Wikileaksissa paljastaa jo täysin, että kyseinen muka maailmaneliitille vaarallinen järjestö kaikkine paljastuksineen onkin ollut vain pelkkä keinotekoinen kulissi ja aivan samaan kastiin kuuluu myös tämä mediassa kohistu hakkereiden ryhmä Anonymoys.

Sillä kyllähän sen nyt selvä järkikin kertoo, että jos tuolla jossain olisi joku oikeasti itsenäinen hakkeriryhmä josta olisi paljon vahinkoa Pentagonissa toimivalle maailmanhallitus-organisaatiolle niin luuletteko tosiaan, että tuollaisisa koodaajapatriooteista ruvettaisiin julkaisemaan uutisia Reutersin ja AP:n taholta viikkotolkulla. Sillä kautta historian kaikista illuminati-eliitille vahingollisista järjestöistä kertovat mm. kirjat joita ollaan julkaistu suuremmalle levikille on pääasiassa ostettu joidenkin korporaatioiden kautta pois ja viety mm. poltettavaksi jne.


Lähde: Arvopaperi