http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 15, 2012

Maaliskuun kehysriihi tuo rajuja leikkauksiaEduskunnassa alkaa kehysriihi maaliskuussa ja silloin aletaan leikkaamaan myös tod. Suomalaisten sosiaaliturvaa rajulla kädellä sekä aletaan suorittamaan palkkojen alennuksia. 90-luvun lama ei ole mitään tähän verrattuna mitä nyt on luvassa ja suomen varuskuntien lakkautus olivat vasta alkusoittoa.

Kuntien pakkoliitokset ovat ensimmäinen asia joilla näitä suursäästöjä on tarkoitus alkaa tekemään. Mutta tarkempi motiivi näillä kuntien pakkoliitoksilla on sopeuttaa Suomi osaksi tulevaa EU:n fasistista liittovaltiota.

Suomi on lainannut Kreikalle 550 miljoonaa euroa ja laskun maksavat Suomen veronmaksajat ja nyt sitten sen vuoksi kun Kreikalla ei ole varaa maksaa velkaa takaisin joudutaan kiristämään Suomen valtion budjettia, alentamaan palkkoja, alentamaan sosiaaliturvaa sekä paikkaamaan vuotuinen budjettivaje.

Nyt Kreikasssa neuvotellaan jo toisesta pikalainasta jonka 130 miljardin osuudesta Suomelle jää n. 2,2 miljardia euroa maksettavaa. Mutta myös muut euromaat ovat myös menossa konkurssia kohti kuten Portugali, jonka 10-vuotisen lainan korko nousi äskettäin jo yli 17 prosenttiin, kun pelot maan velkasaneerauksesta yltyivät.

Koko tämän velkahässäkän pääagenda on ollut jo pitkään selvä, että mikä tämän tarkoitus oikein on ja mihinkä euroopan unionin maita ollaan viemässä. Kun ne ajetaan väkisin konkurssiin yksi toisensa jälkeen.Eli suunnitelma on se, että ensin kaatuu Kreikka. Sitten kaatuu Portugali ja sen jälkeen muut maat perätoisensa jälkeen. Jonka lopuksi sitten EU-maat Saksan johdolla perustavat yhteisen liittovaltion jonne myös Suomi pakkoliitetään ilman kansanäänestystä ja tämän jälkeen sitten Suomi on osa fasistista liittovaltiota. Kolmas valtakunta ilman hakaristilippua 2000-luvulla.

Tämän jälkeen monissa EU-maissa alkavat massiiviset mielenosoitukset joissa aletaan vastustamaan uutta maailmanjärjestystä ja pakkoliitosta fasistiseen liittovaltioon jonne nämä EU-maat ollaan kansalta kysymättä pakkoliitetty.

Valitettavasti kuitenkin suurin osa euroopan unionin kansasta ei edes tiedä, että ketkä tämän liittovaltion ovat pistäneet alulle ja että sen johtoporras koostuu illuminatin pankkiiridynastioista kuten Rothschild ja Rockefeller, joidenka satanistinen agenda uuden maailmanjärejstyksen luomiseksi etenee hiljalleen kohti päämääräänsä. Jonka tavoitteena on saada maailmanväestöstä yli 90 % vähennettyä mm. ydinholokaustilla sekä III-maailmansodalla.

Lähde: Talouselämä

Ilkka.fi