http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 12, 2012

Totuus Syyrian siviilien lahtaamisestaTutkiva journalisti Webster Tarpley paljasti jo RT uutiskanavalle 2011 syksyllä, että näiden Syyriassa tapahtuneiden useiden siviilien tappojen takana ovat olleet CIA sekä Mossad ja kyseessä ovat olleet tarkka-ampujat.

Tästä siviilienlahtaamisesta ollaan sitten syytetty mediassa jatkuvasti Syyrian presidentti Bashar al Assadia (بشار حافظ الأسد‎).

Erityisesti viime-aikoina tämä Syyriaan kohdistunut propaganda on lisääntynyt mediassa huomattavasti ja varsinkin Yhdysvaltojen media ampuu sitä nyt eteenpäin enemmän kuin koskaan, koska useat tuhannet erikoisjoukot ovat jo siirtyneet Syyriaan.

CNN:llä oli usean propagandaviedon verran raporttia Syyriasta jossa mm. eräs paikallinen kuvaili, että "olemme valmistautumassa kuolemaan täällä".
Webster Tarpley
kuitenkin sanoi jo 2011 syksyllä, että Syyriassa ei ole oikeasti mitään sisällissotaa ja että ainoat tuhot jota maassa tapahtuu on CIA:n sekä Mossadin ja tästä lähtien myös ulkomaalaisten erikoisjoukkojen kouluttamien kapinallisten aikaansaannoksia.

Tarpley sanoo, että hän kyllä tietää miltä sisällissota näyttää ja että hän on ollut maissa joissa on sisällissota.Johan Bäckman


Syyrian tilanteesta raportoi jo vuoden 2011 lopulla dosentti Johan Bäckman (valtamediassa kohudosentti), joka kävi maassa paikan päällä ja tapasi myös presidentti Bashar al-Assadin.

Bäckman kertoi mm. sen, että tämäkin Suomessakin asti vuonna 2011 Erkkomediassa (HS) raportoitu uutinen jossa kerrottiin Syyriassa tapahtuneesta kranaatti-iskusta hallinnon rakennukseen. Niin Bäckman sattui itse tapahtuman aikaan majoittumaan väitetyn tapahtumapaikan vieressä sijaitsevassa hotellissa ja kertoi, että mitään kranaatti-iskua ei näkynyt eikä kuulunut. Joten tämä kertoo jo hieman missä mennään länsimaisen median uutisoinnin osalta.

Syy siihen miksi Syyrian presidentti Bashar al-Assadista
on mustamaalattu kansantappaja CIA:n sekä Mossadin terrorismin toimesta johtuu vain siitä, että Syyrian invaasio täytyy toteuttaa ennen Iraniin hyökkäystä.

Syyriassa toimiva hallitus ei tällä hetkellä suostu pelaamaan samaa peliä maailman salaisen eliitin kanssa joten sen maan hallitus täytyy siinä tapauksessa vaihtaa uutta maailmanjärjestystä kannattavaksi.Libyan entinen johtaja Muammar Gaddafi vastusti uutta maailmanjärjestystä sekä ei suostunut luovuttamaan maansa öljylähteitä monikansallisten yhtiöiden käsiin.

Iranin suhteen monikansalliset öljy-yhtiöt eivät pidä siitä, että Iran on käynnistänyt persianlahdella öljypörssin josta öljyä voi hankkia myös muilla valuutoilla kuin dollareilla. Koska tämä taas vahingoittaa USA:n petrodollari hegemoniaa.Wesley Clark

Yhdysvaltalainen entinen neljän tähden kenraali Wesley Clark kertoi jo vuonna 2006, että Yhdysvallat tulisi seuraavan 5-vuoden kuluessa syrjäyttämään yli seitsemään lähi-idän maan hallitukset sekä johtajat pois vallasta. Hän sanoi Iranin olevan yksi näistä.