http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 21, 2012

300 miehen komitealle annettu 31. Maaliskuuta 2012 deathlineJapanissa asuva tutkivajournalisti sekä toimittaja Benjamin Fulford kertoi äskettäin, että kulissien takana on sitten tapahtunut paljon kuten mm. Silvio Berlusconi on pidätetty.
Prinssi Harry on ollut yhteydessä erääseen vastavoimien tahoon ja hän on valmis ottamaan vallan Englannissa kun käsky käy. Kaikki liittyvät siihen kun nyt maailmalla kohistaan kulisseissa siitä kun uusi 15 triljoonan dollarin kavallus tulee kohta julki jonka takana ovat monikansalliset pannkkirit. Äskenhän tämä 6000 miljardin dollarin kavallus tuli julki Italiassa ja nämä varoitukset ollaan nyt otettu kirjaimellisesti.Irlanti, Portugali, Kreikka ja Espanja ovat nyt kaikki kertoneet näille pankeille, että he eivät suostu maksamaan lainojansa takaisin koska nämä lainat oli tehty laittomasti.

Nyt maailman kulisseissa mm. Intian keskuspankki on suunnitellut Goldman Sachsin yksityisen monopolin kaatamista ja tämä 6 triljoonan huijaus oli nyt ensimmäisiä juttuja mitä länsimainen propagandamedia on uutisoinut maailmanlaajuisesti. Tämä meinaa nyt sitä, että myös vatikaani ja YK ovat kusessa ja joidenka joutuvat kohta pidätetyiksi.

Tiedon englannissa sattuneesta 15 triljoonan kavalluksesta teki Intialais-Kiinalaisen sukuhaaran Bernanke-Geithner ja Yusuke Horiguchi, joka on jälleen suuri johtolanka. Lord Sassoon kuuluu yksiin vaikutusvaltaisimpiin sukuihin aasiassa, joka on ollut osana Japanin ooppiumikauppaa ja hänet on nyt pidätetty ja häntä kuulustellaan pian.
Lisäksi nyt lääketeollisuuden aloilla on menossa suuri vallanvaihdos. Mutta tämä tapahtuu myös näissä ns. satanistisissa yhtiöissä kuten Microsoft ja Monsanto.

Tietojen mukaan Rahm Emmanuel, Karl Rove, Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld, J. Rockefeller, sekä Bushien sukuhaara ja the tietyt “Neoconservatiivitahot,” ovat jatkossa joutumassa pidätetyiksi.

Japanissa vallanhuipulla toimivat yhteyshenkilöt ovat nyt alkaneet toteuttaa vallankumousta mutta sitä ei ole sallittu tapahtuvan.31. Maaliskuuta deathline on nyt annettu illuminatin kolmensadanmiehen komitealle (Committee of 300) ns. gnostilaisen illuminatin toimesta.

Tämä ryhmittymä joka väittää olleensa amerikan, ranskan ja venäjän vallankumouksien takana ovat nyt antaneet 31. maaliskuuta 2012 päättyvän deathlinen, jonka mukaan heidän puhmiehensä Alexander Romanoff päivämäärä pitää.

Tälle viikolle on sovittu jo tapaaminen aasialaisen White Dragon society sukuhaaran sekä heidän edustajiensa kesken. Jossa he suunnittelevat maailman talousjärjestelmän uudistamista.

White Dragons society
koostuu aasian vaikutusvaltaisimmista suvuista ja jo pelkästään Yhdysvaltojen keskuspankki on heille velkaa vieläkin suunnattomia kultaomistuksia, joita he lupasivat maksaa heille takaisin. Mutta näin ei käynyt. Tämä sijoittui toisen maailmansodan jälkeisiin aikoihin jolloin goldman sachs sekä muut yksityiset pankit putsasivat koko yhdysvaltojen kansan kullasta.Nyt sitten nämä molemmat 15 sekä 6 triljoonan dollarin huijaukset aiotaan pyyhkiä globaalin finanssisektorin supertietokoneelta, koska nämä summat oltiin luotu täysin tyhjästä ja huijaamalla.Samaan aikaan Yhdysvalloissa nyt Pentagonissa ollaan jo valmistauduttu tämän satanistisen korporaatioeliitin vallanvaihtoon johon ovat kautta aikojen kuuluneet yksityiset pankit sekä maailma suurimmat monikansalliset yhtiöt. Lisäksi amerikan lääkevirasto sekä psykiatriset ja psykologiset johto-organisaatiot tullaan ajamaan alas sekä suorittamaan pidätyksiä niiden johdon piirissä. Täytynee muistuttaa, että myös lääketeollisuuden yhtiöt ovat satanistisia ja näin osoittaa Pentagonin lähteet sekä tiedot.
Samaan aikaan Japanissa Osakan pormestari Tōru Mashimoto on ollut suuren painostuksen kohteena. Koska häntä ollaan yritetty jopa lahjoa siionistien puolelta tämän heidän vallanvaihdoksen aikana. Mutta tätä ei ole kuitenkaan olla onnistuttu tekemään.

Japanissa hallitseva demokraattinen puolue Ichiro Ozawan (Rockefellerin kätyri) johdolla sekä ent. pääministeri Yukio Hatoyama (vapaamuurari joka työskentelee eurooppalaiselle illuminatin sukuhaaralle) ovat nyt tuomassa suurta porukkaa kiinaan maaliskuussa suuriin neuvotteluihin maailman tulevasta talousjärjestelmästä. Tämä on jo päätetty, että tässä päätetään nyt ns. vanhan illuminatin vallanvaihdosta.

Benjamin Fulford's blog