http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 28, 2012

Timothy Geithner joutui pidätetyksi ja kuulusteluihinYhdysvaltojen nykyinen valtionvarainministeri Timothy F. Geithner joutui New Yorkin poliisin (NYPD) pidättämäksi 24. Helmikuuta 2012 ja pian vapautettiin kun hän oli kuulusteluissa antanut lukuisia tietoja ja todisteita tästä laajasta maailmanlaajuisesta rahanpesujutusta johon liittyy paljon vaikutusvaltaisia henkilöitä.

Entinen Italian pääministeri Silvio Berlusconi on myös ollut hyvin yhteistyökykyinen ja hänetkin vapautettiin äskettäin koska myös hän joutui pidätetytksi ja kuulusteluihin.

Kuulustelujen aikana suurin nimi on ollut Rothschildien pankkiirisuvun edustajat joilla on eniten tietoja.

Geithner kertoi poliisille, että hän sekä Obama työskentelee samalle henkilölle ja tämä on entinen Yhdysvaltojen presidentti George Bush Sr. Nyt Geithnerillä sekä muilla kuulustelluilla henkilöillä on maastapoistumiskielto.Samaan aikaan Kreikan valtion kulisseissa tapahtuu ja vaaleissa valittu pääministeri George Papandreous todennäköisesti valitaan illujen sätkynukke Lucas Papademoksen tilalle. Sillä tämän kertovat CIA:n lähteet Euroopasta.

Italian valtio on myös suunnitellut jo ottavansa vanhan valuuttansa takaisin käyttöön eivätkä halua liittyä EU:n liittovaltioon.

Korporaatioeliitin varjohallitus kamppailee siis edelleen kulisseissa vallastaan ja heidän suurimpia huolenaiheitaan ovat nämä 6 sekä 15 biljoonan kavallukset joista ensimmäinen tuli jo julkisuuteen.

Heidän suunnitelmansa olisi ollut se, että nämä 1934 käyttöön otetut bondit olisi viety pestäväksi ja viety Kiinaan. Samalla Hillary Clintonia kaavailtiin maailmanpankin johtoon, joka taas siellä olisi pystynyt mahdollistamaan bondien johdolla suoritettavan rahanpesun.Illuminatin varjohallitus on myös yrittänyt nyt salamurhata Venäjän Vladimir Putinia koska hän aikoo lyödä nyrkin pöytään heti muutaman viikon päästä tod. tultuaan valtaan Siionistisen korporaatioeliitin III-maailmansodan suunitelmista ja tämä kyllä hyvin tiedetään illujen puolelta.

Venäjä sai jo estettyä III-maailmansodan syttymisen Etelä-Ossetiassa 8. Elokuuta 2008 ja tästä ei Siionistinen eliitti tykännyt kun oikein Hillary Clintonia myöten paheksui Venäjän toimintaa Georgian ja Etelä-Ossetian konfliktissa.Pentagonista on nyt kuulemma annettu vielä käsky Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun kautta, että Israel on valmis ampumaan oman hävittäjänsä alas jotta Iranin sota saataisiin alkamaan.

Lähde: Benjamin Fulford's Blog