http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 18, 2012

Sveitsin viranomaiset takavarikoivat yli 6000 miljardin arvoisia joukkovelkakirjoja (bond)Sveitsin viranomaiset ovat takavarikoineet italialaisten syyttäjien pyynnöstä 6 000 miljardin dollarin arvoisiksi väärennettyjä Yhdysvaltain joukkovelkakirjoja.

Tapauksen johdosta on pidätetty Italiassa kahdeksan ihmistä. Heidän epäillään syyllistyneen petokseen ja muihin talousrikoksiin.

Väärennettyjen velkakirjojen arvo olisi yli kolmannes Yhdysvaltain valtionvelasta, kertoo uutistoimisto Reuters.

Uutisen mukaan väärennettyjen joukkovelkakirjojen julkaisuvuodeksi oli merkitty 1934, ja ne oli kuljetettu vuonna 2007 Hong Kongista Zürichiin. Italialaissyyttäjien mukaan ne siirrettiin Sveitsissä sveitsiläissäätiölle, jonka tiloissa niitä säilytettiin kolmessa suuressa arkussa.

Yhdysvaltain viranomaiset ovat varmistaneet velkakirjat väärennöksiksi.Tässä tuleekin heti mieleen Japanissa asuvan Benjamin Fulfordin tarina kavalletuista joukkovelkakirjoista (bond), joita kavallettiin mm. Japanista ja kyseiset velkakirjat kavaltaneet henkilöt menivät juurikin Italiaan.

Fulford lähti itse vielä tätä asiaa selvittämään Italiaan ja tapasi siellä mm. P2-loosin edustajia ja sai heiltä tietoja. Hänet yritettiin kuitenkin myrkyttää tuon matkan aikana.

Hän sai kuitenkin selville, että Japanista tulleet miehet joilla oli bondit hallussa pidätettiin Italian rajalla. Miesten nimet olivat tarkemmin Yamaguchi sekä Watanabe.
Benjamin Fulford kertoi myös, että syyttäjä Neil F. Keenan ajaa eteenpäin tällä hetkellä yli 122 maan alullepanemaa joukkokannetta, johon liittyy kavallettuja bondeja.

Oikeudenkäyntijutussa mm. Bulgaria syyttää YK:ta sekä maailman talousfoorumia, the Office of International Treasury järjestöä sekä Italian hallitusta salaliitosta jolla he ovat varastaneet yli 1.1 triljoonaa dollaria mm. joukkovelkakirjoilla.

111-sivuisesta valituksesta löytyy syytettyjen listalla mm. Vatikaanin illuminati sekä vapaamuuratit, että myös Trilateraalinen komissio ja Yhdysvaltojen keskuspankki.

Fulford kertoo, että Italian silloinen pääministeri Silvio Berlusconi yritti lahjoa heitä. Sekä YK:n johtaja Ban Ki-Moon tarjosi 100 miljoonaa dollaria jotta koko bondikavallus voitaisiin haudata.

Pääsyyttäjä Keenan sai siis Giancarlo Bruno nimiseltä henkilöltä sähköpostiviestin jossa hänelle kertottiin, että 100 miljoonan dollarin maksu tehdään heti kun oikeudenkäynnistä luovutaan.

Sveitsin talousfoorumi on myös sekaantunut tähän bondien kavallukseen ja kaikkia sinne osallistuneita seurattiin tiiviisti aina Silvio Berlusconia myöten koska hän sekä YK:n pääjohtaja Ban Ki-Moon kuuluvat tuon Keenanin oikeudenkäynnin syytettyjen listalle.

Fulfordin mukaan bondit tehtiin näyttämään väärennetyiltä alusta asti tarkoituksella. Mutta bondit olivat aitoja ja ne oli otettu käyttöön vuonna 1934 Yhdysvaltojen keskuspankin toimesta.Businessinsider.com edustaja Joe Wiesenthal kertoi, että kadonneiden bondien julkaisuvuosi oli 1934, joten HS:n juttu myös täsmää tämän kanssa. Mutta selvästi tarinaa bondien kavalluksesta on selvästi muutettu Reutersin taholta tarkoituksella.

Lähde: HS