http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Haastattelussa poliisi joka pidätti 9/11 iskujen aikana 5 tanssivaa IsraelilaistaNew Jerseyn poliisivoimissa työskentelevä poliisi Sgt. Scott DeCarlo antoi haastattelun American Freedom Press Radiolle ja hän kertoi siitä kuinka hän pidätti 9/11 terrori-iskujen aikaan viisi tanssivaa Israelilaista jotka juhlivat kaksoistornien romahdusta.

Hän kertoi nähneensä valkoisen pakettiauton ja lähti seuraamaan sitä ja lähti pysäyttämään sitä Manhanttanin sillan lähettyvillä. Hän yritti pysäyttää pakettiautoa mutta kuljettaja ei totellut pysäytyskäskyä vaikka poliisi osoitti häntä aseella.

Kuljettaja oli sitten sanonut poliisille, että "meistä ei ole harmia vaikka olemme Israelista. Palestiina on ongelma ei me".Silminnäkijähavainnot vahvistivat, että epäillyt Israelilaiset henkilöt olivat New Yorkin Manhattanilla sijainneen Liberty State Park kadun talon katolla seuraamassa kaksoistornien romahtamista sekä kuvasivat niitä videolle. Kun ensimmäinen kaksoistorni romahti niin miehet alkoivat tanssimaan ja riemuitsivat WTC:n romahduksista. FBI tuli paikalle n. 15 min. kuluttua.

- Toisella miehistä löytyi 3700 dollaria sukkaan piilotettuna

- DeCarlon mukaan miehet eivät vastustelleet pidätystä

- ABC uutiskanavan mukaan miehet työskentelivät virallistesti New Jerseyläiselle yritykselle ja olivat kaikki Israelin kansalaisia

- 71 päivää myöhemmin kaikki miehet päästettiin vapaaksi
- FBI sai selville, että 2-5 miehistä työskentelivät Israelin tiedustelupalvelu Mossadille

Joten näin ollen he eivät olleet tuolla Liberty State Parkissa sijaitsevan talon katolla videokameran kanssa sattumalta. Vaan heillä oli tietoa ennalta mitä WTC-torneille tuli hieman myöhemmin tapahtumaan. Koska 9/11 terrori-iskut olivat Siionistisen illuminatin tilaustyö johon osallistui myös CIA.

Lähde: Youtube