http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Englannissa kavallettu 15 000 miljardia joukkovelkakirjojaEnglannin parlamentissa Lordi Blackheath oli julkistamassa tuoreinta 15 000 miljardin (15 biljoonaa) dollarin arvoisten joukkovelkakirjojen kavallusta joka on tapahtunut Englannissa. Mutta tapaukseen liittyvät dokumentit varastettiin hieman ennen niiden virallista julkistamista. Tämä kavallus kuitenkin tullaan julkistamaan vielä valtamediassa jos on Benjamin Fulfordin lähteisiin uskomista. Maailman yksityiset pankkilaitokset ovat olleet vapisemassa näiden kahden viimeisimmän tapauksen julkisuuteen tulon johdosta ja he ovat ottaneet ne hyvin vakavasti.

Fulfford julkaisi jo tiedon 6000 miljardin (6 biljoonaa) dollarin arvoisista bondeista 2011 vuoden Marraskuussa jotka oli kavallettu Japanista ja tämä tieto julkaistiin David Wilcockin blogissa 12. Joulukuuta 2011

Valtamediassa sama juttu uutisoitiin nyt Helmikuussa mm. Helsingin-Sanomissa. Joten tämä kyllä pistää aikalailla luun kurkkuun kaikille Fulfordin vastustajille. Aivan samalla tavalla myös Alex Jonesin ja David Icken vastustajia löytyy vaikka millä mitalla perusteettomine vasta-argumentteineen.Omalla tavallaan myös rense.com sivujen takana oleva Jeff Rense on muutama vuosi sitten liittynyt Alex Jonesin haukkujien joukkoon, jota ei kyllä miehestä uskoisi.

Se on kuitenkin faktaa, että kuka tahansa näistä edellämainituista henkilöistä alkaa levittämään omilla tahoillansa disinformaatiota niin he eivät sitä ilmaiseksi tee ja erityisesti tämä disinformaatio on kohdistunut joidenkin tiettyjen henkilöiden mustamaalaukseen kuten Alex Jones, David Icke, Benjamin Fullford jne. Eli heissä on jotain jota eräät tahot pyrkivät maksimaalisesti mustamaalaamaan koska pelkäävät, että heidän sanomisensa otetaan todesta. Joten se on sen takia mustamaalattava disinformaatioksi.