http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2011

Yksikään toisinajattelija ei ole turvassa suomessaElämme jo niitä aikoja jolloin tämän päivän suomesta on tullut jo iso osa kansainvälistä isovelijärjestelmää ja yksityishenkilöiden valvonta ja vahtaus tulee tulevaisuudessa lisääntymään rajusti EU:n poliisivoimien myötä.

Nykypäivänä Euroopan Unionin sisällä toimii toisinajattelijoita ja yhteiskunta-aktivisteja vakoileva järjestelmä joka täällä skandinaviassa toimii Ruotsin FRA:n kautta. Sieltä Yhdysvalloista NSA voi antaa toimeksiannon, että henkilö x täällä Suomessa tulee toimittaa pakkohoitoon ja operaatio suoritetaan usein hoitamalla huumaus tilaustyönä.

Näin kävi minulle 17. Helmikuuta 2011 Viking XPRESS aluksella. Homma oli suunniteltu alusta lähtien niin, että kohdehenkilö tuli toimittaa mielisairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Joten M1-lähete oli jo puolivalmiiksi tehty kun tapahtui tuo karkoitus laivasta Helsingin katajanokalla.

Pakkohoidon perusteissa ei kuitenkaan missään vaiheessa täyttyneet lailliset perusteet, eli "onko henkilö vaaraksi itselle tai muille". Joten näin ollen pakkohoito oli laiton.

Sain pikaisesti selville tämän jälkeen, että myös eräs Turusta kotoisin oleva yhteiskunta-aktivisti oli hoideltu jo 2010 keväällä suljetulle ja häntä ja minua yhdisti se, että me molemmat otimme osaa 2010 keväällä Marko Sihvosen nälkälakkoon Helsingin eduskuntatalon edessä.

Kuulin myös, että eräs Salosta kotoisin oleva aktivisti oli huumattu Helsingin kaisaniemessä viime Helmikuussa ja hänkin oli näkyvässä roolissa Marko Sihvosen mielenosoituksessa 2010.

Joten tämä jo viimein todistaa sen, että minkälaista kohtelua toisinajattelijat saavat tässä maassa.

Olen vielä itse sitä mieltä, että SUPO:n rooli näissä pakkohoitotoimituksissa on täysin sivusta seuraaja koska nämä toimeksiannot tulee vieläkin korkeammalta.Tulevaisuudessa myös Euroopan Unionin liittovaltion sisälle tehdään samanlainen kyttäys-STASI systeemi kuin mitä USA:ssa on. Eli vakoile naapuriasi ja jos näet jotain hämäriä merkkejä jostain niin eikun vain soitto EU:n poliisivoimille, niin ne hakevat pois ja toimittavat pakkohoitoon suljetulle. Jo pelkkä katuosotteiden epämääräinen lukeminen riittää ilmiannon syyksi.

Toisinajattelijoiden ja yhteiskunta-aktivistien toiminta ollaan katsottua aina olevan vaaraksi rikolliselle maailmaneliitille (illuminati), jotka tämän takia sitten pyrkivät mm. pakkohoidon keinoilla eliminoimaan nämä henkilöt pois ja mm. pakkolääkitsemällä saada heidät hoideltua. Sillä vahvat antipsykoottiset lääkkeet eivät tee kenellekään hyvää useiden vuosien aikana. Koska kyseessä on hidas lobotomia.

Olenkin sitä mieltä, että meidän pakkohoidon uhrien tulisi pitää yhtä ja tulla julkisuuteen. Sillä julkisuus ja julkitulo näissä asioissa on näille rosvo-globalisteille täyttä myrkkyä.

Eihän minunkaan tapauksessani monet edes usko, että näin on tapahtunut. Koska luulevat, että ei sellaista voi tapahtua suomessa.

Akuuttipsykoosi ja sen hoito kestää 4 vuorokautta.

Minun kohdallani kyseessä oli tilaustyönä tehty huumaus LSD:n kaltaisella huumella ja hoitojakson kesto oli päivää vaille 4 kk (17.02-16.06.2011).

En ole saanut oikeutta amnestylta, hallinto-oikeudesta ja käräjäoikeudesta sekä poliisilta. Koska jokapaikasta ollaan lytätty asia. Mutta jonkun pätevän juristin avulla tämäkin juttu saadaan vielä selvitettyä ja korvaukset valtiolta (150 EUR/vrk.) peruustettomasta pakkohoidosta.