http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

CIA vuoto - Israel hyökkää Iraniin syyskuussaEntinen CIA:n virkamies Robert Baer kertoi Yhdysvaltalaisen KPFK-radioaseman Background Briefing -ohjelmassa, että Israel aikoo iskeä Iraniin syyskuussa 2011.

Baer ei nimennyt lähteitä Israelin hyökkäyksestä antamansa ennusteen taustaksi, mutta ne muutamat, joita hän lainasi hastattelussa, ovat kaikki Israelin turvallisuusviranomaisia, jotka ovat myös julkisesti varoittaneet siitä, että Netanyahu ja Ehud Barak ovat kiivaasti sodan kannalla.

Baer erityisesti painotti entisen Israelin tiedustelupalvelun Mossadin päällikön, Meir Daganin, varoitusten merkittävyyttä Netanyahun suunnitelmista. Dagan jätti Mossadin syyskuussa 2010, ja kaksi kuukautta sitten hänkin ennusti Israelin hyökkäyksen tapahtuvan pian sanoen Israelin tekevän "tyhmimmän mahdollisen tempun".

Dagan kuvailee nykyistä Israelin hallintoa "vaaralliseksi ja vastuuttomaksi" ja näkee Netanyahun suunnitelmia vastaan puhumisen isänmaallisena velvollisuutena.

Natanz ja muut ydinlaitokset pyritään tekemään toimintakyvyttömiksi, jolloin Iran tulee iskemään kostoksi mihin vain se kykenee: Basraan, Bagdadiin ja ehkä myös Afghanistaniin.Sitten Yhdysvallat alkaa taistelemaan iranilaisia kohteita vastaan. Meidän erikoisjoukkomme ovat jo nyt selvittämässä iranilaisia kohteita Irakissa ja rajan toisella puolen, jonne voimme iskeä. Tulemme näkemään alueella eskalaation, enemmän kuin suunniteltu täysimittainen sotatoimi... Se onkin painajaismainen näkymä. Meillä ei ole tarpeeksi joukkoja Lähi-idässä käymään tätä sotaa ja luulen, että me katsomme nyt painajaismaisiin syvyyksiin.

Nyt on poissa puolustusministeri Robert Gates, joka koitti omalla painoarvollaan estää Israelin hyökkäystä tapahtumasta – Pentagonissa on nyt annettu määräys valmistautumisesta sotaan.