http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 27, 2011

Europol kokoontuu koolle... Suomi mukanaEuroopan unionin gestapo (Europol) kokoontuu pitämään ylimääräisen hätäkokouksen ja paikalle on kutsuttu myös Suomi.

Kokouksessa on tarkoitus lähteä syynäämään tarkemmin skandinavian pohjoismaissa lymyileviä ääriliikkeitä ja tätä varten perustetaan vielä erilliset 50 hengen isku/poliisivoimat.

Uutisissa haastateltujen poliisijohtajien mukaan näitä liikkeitä on tarkkailtu Suomessa aikaisemminkin, mutta niiden ei uskota olevan tällä hetkellä vaaraksi.

Poliisijohtaja vain unohdi kertoa, että yksi näistä listalla olevista ääriliikkeistä on täysin rauhanomainen Zeitgeist liike, jota ollaan SUPO:n/FRA:n ja NSA:n sekä Mossadin kautta vakoiltu jo 3-vuotta aktiivisesti.Nyt Norjassa lavastetussa terroriteossa saatiin tekijäksi valkoihoinen mies ja näin angloamerikkalainen elitti, eli illuminati pyrkii mustamaalaamaan nyt kaikki valkoihoiset oikeistolaiset ja ääriliikkeet potentiaalisiksi terroristeiksi ja tätä varten EU:n Europolia aletaan kehittämään entistäkin gestapo tyyliseksi.

Oslossa tapahtunut verilöyly antaa vielä epäillä, että oliko se sittenkään vain yksittäisen hullun tekosia. Sillä tällä tapauksella on false-flag iskulle kaikki tyypillisimmät tuntomerkit, kuten se että tekijä on heti selvillä kun juttu raukeaa.

Sillä false-flagin tunnusmerkit ovat juuri, että:

- tekijä ja ideologiset syylliset "löytyvät" nopeasti, lähes saman tien


- tarjotaan nopeasti turvallisuusratkaisu (Europol ja valvontalakien tiukennus)


- koska tapahtumat ja niihin syylliset sekä ratkaisu, kiristyvä valvonta, tarjoillaan muutamassa vuorokaudessa, yleisö pysty shokiltaan ja hämmennykseltään punnitsemaan pitkän aikavälin vaikutuksia rationaalisesti vaan on taipuvainen hyväksymään tai jopa vaatimaan tunnepohjalta turvallisuusjärjestelyjen kiristämistä.
Lisäksi Utöyan saaren vastarannalla saattoi olla useampikin tarkka-ampuja kiikaritähtäimillä varustettujen sniper kiväärien kanssa.

Toivottavasti saamme poliisin ja paikallisen median tehokkuuden ja puolueettomuuden avulla myös tietää esimerkiksi seuraavat asiat:

- Missä tekijä vaihtoi pakettiautoa ja miksi (Oslossa hänellä väitetään olleen ruskea, ammuskelupaikalla valkoinen tai hopeanvärinen auto)


- Sisäkuvia tuhoutuneiden hallintorakennusten sisätiloista – etenkin niiltä kohdin, joissa ulkokuvissa näkyy savua, liekkejä ja ulospäin pullistuneita sekä rikkoutuneita ikkunoita


- Useat uutislähteet raportoivat tapahtumien alkuvaiheessa useampien pommien räjähdyksistä hallituskorttelissa. Mistä nämä tiedot olivat peräisin


- Tarkat ilmakuvat räjähdyspaikasta Oslossa ja selvitys pommituhon aiheuttaneesta autopommista, sen sijainnista, pommin koostumuksesta sekä selitys syntyneistä tuhoista


- Analyysit hallintokorttelin turvakameranauhoista niin, että tekijä on tunnistettavissa, yksin, ja ettei hänen tai hänen autonsa kohdalla ole videolla "lumisadetta"


- Mikä on totuus väitteistä, että Oslon hallintorakennusalueella olisi ollut edellisenä yönä työssä poliisin pommiryhmä


- Selvitys siitä, millainen terrorisminvastainen harjoitus oli käyty läpi muutamaa päivää aiemmin vähän matkan päässä oopperatalolla


- Saarelle matkustajia vievän veneen tai lautan kipparin lausunnon siitä, milloin hän vei (yksinäisen) ampujan saareen ja miten yhteysvene tämän jälkeen liikehti


- Miksi paikallinen poliisi ei toiminut hälytyksen saatuaan nopeasti, vaan tyytyi odottamaan poliisivoimia Oslosta, siis kiellettiinkö paikallispoliiseja toimimasta


- NRK-Median helikopteri kuvasi verityön tapahtumista saarella. Miksei poliisit hyödyntäneet jo alueella operoivaa helikopteria oman toimintansa tueksi


- Sen, löytyykö Utøyasta usealla eri aseella ammuttuja panoksia, kuulokemikrofonia tai äänenvaimenninta


- Mistä ja miten Anders Breivik sai haltuunsa täyden poliisiunivormun


- Vahvistavatko Anders Breivikin entiset työtoverit, yhtiökumppanit tai muuten hänet tuntevat, että Anders Breivik vastaa uudelleenbrändättävän "valkoisen al-Qaidan" äärioikeistolaista muottia ja muita sen muodikkaita ominaisuuksia


- Väitteet siitä, että pääministerille oli varattu saaren kesäleirillä puhetilaisuus, mutta että hän jätti tulematta syytä ilmoittamatta


- Miten poliisi osasi kutsua Anders Brevikiä nimeltä jo ennen pidättämistä


- Miksi väitetysti "muslimivihaaja ja fundamentalistikristitty" Anders Breivik meni kesäleirille ampumaan kristittyjä norjalaisia ja miksi hän ylipäätään pommitti hallintorakennuksia yleisenä vapaapäivänä.AUF tukee Israel-boikottia. Tässä ulkoministeri Støre leirin johtajan Eskil Pedersenin kanssa. Ulkoministeri oli myös sitä mieltä, että palestiinalaiset tarvitsevat oman valtion.

Veterans Today sivusto toi esiin Norjan linkit Israeliin.

Veterans Today on sivusto, jossa armeijan eri aselajien ja tiedustelupalvelujen veteraanit kommentoivat tapahtumia.

Sivustolla kiinnitetään huomiota siihen, että useat todistajat sanovat laukausten tulleen kahdesta eri suunnasta. Toinen on ollut käsiase, ja toinen tarkka-ampujan kivääri.

Vetarans Today huomauttaa, että useat Norjan ministerit olivat ilmaisseet tukensa palestiinalaisille ja Palestiinan itsenäistymiselle samoin kuin saarella ammutut poliittiset nuoret.

Norjan työväenpuolueen AUF:n nuorisosiiven puheenjohtaja Eskil Pedersen oli hiljattain vaatinut talouspakotteita Israelia vastaan ja muiden muassa Ariel Sharonin saattamista vastuuseen ihmisoikeusrikkomuksista ja sotarikoksista.

Norja oli myös vetänyt rahojaan pois erinäisistä projekteista ja israelilaisista yhtiöistä näiden epäeettisen toiminnan ja Geneven sopimuksen ihmisoikeuksia koskevien rikkomusten vuoksi.

Ministeri Kristin Halvorsen puolestaan oli ehättänyt maaliskuussa antamaan Europe News´lle lausunnon, jossa hän toteaa:

– Kansainvälisen yhteisön uskottavuus rapisee, jos pakotteita käytetään Gaddafia vastaan Libyassa mutta ei reagoida millään lailla niihin epäoikeudenmukaisuuksiin, joita muut valtiot alueella harjoittavat kansalaisiaan kohtaan. Kansainvälisen yhteisön tulee sen vuoksi reagoida myös Israelin ilmahyökkäyksiin Gazan alueella.

Myös Norjan ulkoministeri Jonas Gahr Støre on sanonut julkisesti, että palestiinalaisten tulee saada oma valtio.

Veterans Todayn mukaan kaikessa näkyy Mossadin sormenjäljet, mahdollisesti yhdessä CIA:n ja MI6:n kanssa:

– Ei olisi ensimmäinen kerta kun nämä taustaoperaattorit käyttävät jotain sopivaa pölkkypäätä kulissina voidakseen kieltää oman osallisuutensa. Usein tuo kulissina toiminut tollo ei edes tiedä tulleensa käytetyksi.

YLE:n uutisoinnissa huomiota kiinnitti kommentti, että "Norjan pääministeri ei ollut tekohetkellä rakennuksessa, hän kommentoi medialle tilannetta turvapaikasta".

Miten pääministeri oli ymmärretty viedä jo ennen tekohetkeä turvapaikkaan?

Norjan oikeuslaitos ja poliisi ovat tehokkaita: perjantaina surmataan liki sata henkilöä ja maanantaina syyllinen on oikeudessa kertomassa "täyden selvityksen tapahtuman syistä".