http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

National Geographic kanava lähetti ulos ohjelman "Alien Invaasiosta"Tämän vuoden puolella dokumenteistaan tunnettu National Geographic kanava lähetti ulos ohjelman, joka käsitteli teemanaan"Alien Invaasiota".

Siinä väitettiin mm. vakavalla naamalla, että Pentagonilla on valmiina suunnitelma jos muukalaiset oikeasti hyökkäisivät maahan.Ohjelmassa on monella tavalla mukana fil.tri Travis Taylor joka paitsi että on kirjoittanut useita tieteiskirjoja myös on tehnyt tiiviisti työtä USA: n armeijan kanssa eri projekteissa 16 vuoden aikana.


Taylor on nyt yhdessä fil. tri Bob Boan kanssa julkaissut kirjan " Alien Invasion: How to Defend Earth " . Eli lyhyesti suomennettuna "Alieneiden hyökkäys ja kuinka suojautua siltä".

Tästä nyt näkee sen, että miten maailmanhallitus on valmistautunut tulevan "Alien Invaasion" lavastamiseen. Johon tarvitaan tällaista esivalmistelua tämänkaltaisten propagandan avulla. Mutta tulevaisuudessa tullaan enemmän vielä näkemään mm. NASA:n kaltaisten toimijoiden ilmoitus avaruudesta saapuvasta uhasta ihmiskunnalle. Kun vielä tähän mennessä NASA:n kanta ufoasioihin on ollut täysin viilipytty roolissa ottamatta niihin kantaa.
Kuitenkin Yhdysvaltojen armeijan vetämä "Project Bluebeam" vetelee edelleen voimiaan ja aikataulut menevät niin kuin on sovittu. Missä loppuhuipennus tulee olemaan tämä lavastettu alien invaasio, joka näillä näkymin tullaan toteuttamaan vuonna 2012 kesän lopulla.