http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 28, 2011

Uusi Suomi poisti ydinkriitikko Arto Laurin bloginUusi Suomi (US) poisti ydinkriitikko Arto Laurin blogin tänään.

Ilmeisesti viimeinen tikki US:lle oli, kun Arto Lauri kritisoi jatkuvasti poliiseja, supoa, mediaa sekä korruptoitunutta ydinvoimateollisuutta ja UusiSuomi päätti tehdä sananvapautta rikkovan teon. Kiusallisista asioista puhuva Arto Lauri potkaistiin pellolle, vaikka hänen bloginsa sisälsivät paljon ykistyiskohtaista tietoa maassamme loisivasta ydinkorruptiosta.

Arto Laurin mukaan esim. säteilyeroosion tutkimuksien materiaalit on jo vuosi sitten sisäministeriön toimin kielletty maamme korkeakouluissa ja yliopistoissa! Takana on lisäksi juuri tullut IAEA:n laki jonka mukaan pelkästään savuavan ydinvoimalan valokuvan näyttäminen on ydinturvarikos.

Suomen ydinalanmonopolin mafia sai aikanaan hankittua potkut Arto Laurille,joka työskenteli mittavan uran Olkiluodon ydinvoimalan sähköinsinöörinä. Viranomaiset tekaisivat hänen papereihin tekaistun skitsofrenian potkujen syyksi, jota tunnetusti hyödynnetään aina toisinajattelijoiden kohdalla.

Mutta myöhempinä vuosina melkein jokaiselle palstalle/foorumille minne Arto Lauri on kirjoitellut. On ilmestynyt läjäpäin joukko Artoa skitsofreenikoksi haukkujia. Joten tämä saa jo aiheen epäillä, että netissä on myös oma poliisien provosointikoneisto joka kuuluu SUPO:lle.Jo pelkästään vuonna 2009 keskusrikospoliisiin lisättiin 7 virkaa ja SUPO:lle 2, sekä Helsingin poliisilaitokselle 1 poliisin verkkoseurannan virka.