http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Aiheutettiinko Japanin maaliskuinen maanjäristys HAARP:llaBenjamin Fulford kertoo, että Japanin hallitusta oltiin uhkailtu jo ennen maanjäristyksellä maailmaneliitin taholta.

Japanin turvallisuuspoliisi kertoi Fulfordille, että uhkaus kohdistettiin tuona aikana Niigata nimisen kaupungin alueelle ja vain 2 päivää tuosta Niigatassa oli voimakkuudeltaan magnitude 6.8 maanjäristys aamulla klo 10.10 tappaen 10 ihmistä ja romahduttaen 342 rakennusta. Järistyksen keskus oltiin kohdistettu Niigatassa sijainneeseen ydinvoimalaan.

Tästä voimmekin päätellä, että jos viime maaliskuussa 2011 Fugushimassa tapahtuneen maanjäristyksen keskus oli ydinvoimala niin HAARP:lla tämä saadaan kyllä kohdennettua ja tähdättyä.

Näin ollen Fugushiman maanjäristys ja Tsunami oli aiheutettu HAARP:lla ja sen tarkoituksena oli posauttaa Fugushiman ydinvoimala ja aiheuttaa laaja ydinsäteilyn leviäminen Japanissa, joka toimii biologisena aseena väestön vähennykseen.HAARP:n avulla ollaan jo onnistuttu tappamaan yli 500 000 ihmistä eripuolin maailmaa ja yksi näistä biologisen sodan operaatioista oli Haitin vuoden 2010 maanjäristys, jossa kuoli yli 220 000 ihmistä.

On siis selvää, että väestönvähennystä aiotaan tehdä myös jatkossa HAARP:n avulla ja kohteena tulevat myös jatkossa olemaan eri maiden ydinvoimalat.