http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 28, 2011

Lisää johtolankoja NorjastaViime sunnuntaina 2 sotilaspukuista miestä ampui 27-vuotiaan mieshenkilön teloitustyyliin ampumalla häntä päähän. Tapaus on omituinen ja ei vielä tiedetä liittyykö se Oslossa aiemmin tapahtuneeseen verilöylyyn.

Ennen Oslon murhatapahtumia pro-Israelilainen lehti FrontPage Mag laati kiivaan mustamaalaamisartikkelin Norjaa vastaan. Norjan sosialistinuoret kuvataan mm. natseina. Norjalaiset päättäjät ovat olleet kriittisiä Israelissa toimivan valtion suorittamista sotatoimista palestiinalaisia kohtaan. Norjan punainen risti on syyttänyt ko. valtiota sotarikoksista. Norjalaiset päättäjät (mm. sosialistijohtaja Kristin Halvorsen valtiovarainministerin virassa) ovat uhanneet vastata valtion Israelissa suorittamiin iskuihin sotilaallisesti.

Norjan ulkoministeri oli ennen murhatoimia luvannut palestiinalaisille Norjan tuen heidän tämän vuoden syyskuussa esitettävään itsenäisen valtion perustamiseen.

Hän oli tapaamassa sosialistinuoria, jotka vaativat Palestiinan valtion perustamista vain kaksi päivää ennen kuin Breivik ilmeisesti sai käskyn toimia.

Sillä aikaa valtio Israelissa "valmistautuu pahimpaan" ja uhkaa Oslon sopimuksesta vetäytymisellä, sillä yli 140 valtiota ovat jo valmiita tunnustamaan uuden Palestiinan valtion syntymisen.

Valtiollinen "turvallisuus"-palvelu Israelissa Mossad on aktiivisesti viime vuosina mm. omien internet-sivujensakin kautta pyrkinyt rekrytoimaan ihmisiä ympäri maailmaa. Heidän historiansa terrori-iskujen, "nukkuvien solujen" ja vastaavien käyttäjänä on synkkä ja murheellinen.

Heiltä on tullut mm. letkautus, että "arabeilla saattaa olla öljy, mutta meillä on tulitikut".