http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

Ahtisaari: Ääriliikkeitä on vastustettavaMartti Ahtisaari sanoo Itä ja Länsisavossa, että ääriliikkeitä on vastustettava ja sanoo myös, että Norjan traagisten tapahtumien takia hyvien ja suvaitsevaisten ihmisten pitää nyt rohkaista mielensä. Ahtisaaren mielestä suurin ongelma on suvaitsevaisen enemmistön vaikeneminen.

Ahtisaaren mukaan on selvää, että Oslossa toissapäivänä räjähtänyt pommi oli suunnattu Norjan pääministeriä vastaan.

– Onneksi hän ei ollut työhuoneellaan. Jos hän olisi ollut, olisi hän minun käsittääkseni kuollut, presidentti sanoo haastattelussa.Toisaalta on ihmeellistä, että miksi pommi räjäytettiin silloin kun viraston ihmiset eivät enää olleet työpaikallaan. Joten näin minkään pääministerin murha-aikeet eivät enää ole kovinkaan realistisia.

Syy siihen miksi CIA & Mossad saivat Norjassa tapahtuneisiin terrori-iskuihin valkoihoisen tekijän syntipukiksi ei ollut sattumaa. Sillä valkoihoinen tekijä valittiin vain siksi, että sen avulla pyritään nyt rajoittamaan pohjoismaissa ihmisten sanavapautta ja kansalaisaktivistien toimintaa pyritään estämään tulevaisuudessa enemmän.

Tähän pyrkii mm. tämä, että blogikirjoittaja voi saada jatkossa syytteen jos hänen juttunsa koskee jonkun rikoksen tekijää. Näin halutaan myös saada bloginkirjoittaja rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Erkki Tuomioja peräänkuulutti äskettäin, että internetin keskustelupalstoille pitäisi saada rekisteröitymispakko ja omalla nimellä. Niin tämä voisi hyödyntää esim. Suomen skepsis ry, jonka palsta on täynnä mm. salaliittoteoreetikkoja haukkuvia ketjuja, jossa anonyymit kirjoittelijat suoltavat hevonpaskaa kilometreittäin nettiin. Siellä mm. tätäkin blogia ollaan haukuttu muiden samankaltaisten blogien kanssa vainoharhaisten sekopäiden ylläpitämiksi.

Skepsis ry on kaikenlisäksi yhdistys joka saa edelleen tuntuvaa rahoitusta suoraan suomen valtiolta ja on näin maksettujen NWO-lobbarien alaisuudessa toimiva paskanjauhantalaitos.