http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Utöyan saaren verilöylyn hämärät yksityiskohdat32-vuotias Anders Behring Breivik saapui Utöyan saarelle ja esitti olevansa poliisi ja tulleensa tarkastamaan turvallisuustilanteen, mikä oli terroristi-iskusta johtuva rutiinitoimenpide.

Noin kello neljän aikaan saaren päärakennuksessa pidettiin nuorille pieni tiedotustilaisuus Oslossa tapahtuneesta iskusta. Nuorten kuunnellessa uutisia tapahtumista iskun tekijä odotti nuoria talon ulkopuolella.

- Tulkaa luokseni, minulla on tärkeää tieto, ei ole mitään vaaraa, eräs silminnäkijä kertoo miehen huutaneen.

Sitten alkoi ampuminen jonka aikana mies surmasi 92 ihmistä.

Ampuminen kesti yli puolitoista tuntia ja saarella olleet nuoret olivat soittaneet jo tunteja aiemmin useita kertoja hätäkeskukseen. Joten miten voi poliisilla kestää näin kauan tulla paikalle, ellei heitä estettäisi saapumasta ja tässä onkin tapauksen hämärä seikka. Siinä missä Yhdysvalloissa 11.9.2001 koko ilmapuolustus pidettiin alhaalla kokonaiset 48 minuuttia ja vasta sen jälkeen kun viimeinen suihkukone osui maaliinsa niin NORAD ilmapuolustusjärjestelmä kytkettiin taas päälle.Washington Postin mukaan Breivik on kristillinen fundamentalisti.

Äärioikeistolaiseksi kuvaillun Breivikin ihailun kohde Max Manus on II maailmansodan aikana toiminut norjalainen anti-natsi ja kansallissankari.

Breivikiä kuvaillaan myös anti-islamilaisia mielipiteitä esittäneeksi ja muslimeja vastustavaksi henkilöksi, joka olisi ollut "valkoisen al-Qaidan" jäsen.

Valkoinen al-Qaida on euraasialaisista henkilöistä koostuvaksi väitetty, muslimien al-Qaidan Euroopan osasto. Lisäksi on kerrottu Breivikin olleen vapaamuurari.

Yhdysvallat on jo jonkin aikaa valtamedian välityksellä tarjoillut ajatusta blondi-al-Qaidasta, joka olisi jonkinlainen hybridi eurooppalaisia terroristeja ja al-Qaidaa.

Tarkoitus lienee kytkeä hallituksenvastaiset mielialat ja muslimiterroristit yhteen valtaväestön mielessä?

Ammuskelijaksi epäillyllä Breivikillä oli aseenkantolupa Glock-pistooliin, kivääriin ja haulikkoon.Oslon keskustassa sattuneita räjähdyksiä taas oli paljon ilmoitettua enemmän.Ensimmäinen räjähdys tapahtui öljy ja energiaministeriössä.Toinen räjähdys tapahtui taas valtiotalossa.Kolmas räjähdys oli taas mahdollinen autopommi.

Ja kuten videokuvasta näkee teki pommi aikamoiset jäljet rakennuksiin.