http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Norjan ampuja on CIA:n syntipukki ?Norjan verilöylyn tekijä Anders Breivikista ei löydy ennen tekoaan minkäänlaista nettihistoriaa. Jopa hänen mediassa väitetyt 2009 netettimanifestit ovat keksittyjä.

Googlen kuvahaulla löytyy kaiken kaikkiaan tasan 3 kuvaa ja vain 2 vaatetuksella - jokainen niistä ladattu merkintöjen mukaan viimeisen vuorokauden aikana eri servereille! (23.7. 2011).Hiusten mitta on sama ja parta tismalleen saman mittainen, joten on selvää että nämä molemmat kuvat on otettu samana päivänä.

Anders Behring Breivik näyttää siis syntyneen netissä vasta tekojensa jälkeen:

- Ei YouTube-tiliä
- Ei Facebook-tiliä
- Ei uutisia, saavutuksia, nimityksiä, mainintoja...http://www.blogger.com/img/blank.gif
- Ei valokuvia... jne!


Voiko yksikään 32-vuotias mies, joka "tunnetaan" poliittisesti aktiivisena miehenä, todellakin selvitä nykypäivänä koko elämänsä tulematta huomioiduksi - myös tietoverkossa?Tämä asettaa jo suuren kysymysmerkin tämän tapauksen ylle ja varsinkin se, että tapauksella on niin paljon yhtäläistä Oklahoman virastotaloon vuonna 1995 tehtyihin pommi-iskuihin jonka tekijäksi ilmoitettiin Timothy McVeigh. Kun oikeasti CIA oli pommien takana.

Ja jos nyt Norjan virastotalon pommi-iskua tarkastellaan tarkemmin niin on ensinnäkin varsin outoa, että isku ajoitetaan ajalle jolloin rakennuksessa ei ole juuri ollenkaan työntekijöitä.Eilen Alex Jones Show ohjelmaan soitti eräs Norjalainen silminnäkijä, jonka toimisto on kivenheiton päässä Oslon virastotalosta. Hän kertoi nähneensä virastotalon edustalla mustapukuisia miehiä häärimässä jotain pitkään päivää ennen tapahtunutta.http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=709&fb_ref=5_709&fb_source=home_multiline