http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 22, 2011

Oslossa false-flag terrori-iskuOslossa räjähti pommi tänään klo 16.20 suomen aikaa. Räjähdys sattui korttelissa, jossa sijaitsee hallitusrakennuksia, muun muassa pääministerin kanslia. Räjähdyksessä kuoli 7 ihmistä.

Ja koska kyseessä oli lavastettu false-flag terrori-isku niin samantien New York Times lehti ilmoitti, että islamistinen terroristiryhmä ilmoittautui iskujen tekijäksi. Lehden mukaan ryhmän ilmoituksesta kertoo terrorismia tutkiva C.N.A. -tutkimuskeskus.

Mutta totuus on jotain aivan muuta koska ilmoitus tuli Pentagonista eikä miltään islamistiselta terroristiryhmältä.NATO:lla oli jo 50-luvulla omat salaiset armeijat, jotka lavastivat terrori-iskuja eri puolilla eurooppaa ja tämä operaatio tunnettiin tarkemmin nimellä "Operation Glaudio".

Nyt tämä valheellinen terrorismin vastainen sota vaatii edelleen näitä säännöllisin väliajoin lavastettuja false-flag terrori-iskuja, joita tullaan edelleen lavastamaan eri puolilla eurooppaa ja niitä suoritetaan erityisesti NATO maissa. Jolla uskotellaan NATO maille, että Islamilaiset kostavat.

Ei ole vaikea arvata, että menee vielä muutama vuorokausi kunnes New York Times ja Reuters ilmoittaa, että Al-Qaida on ilmoittautunut iskujen tekijäksi. Vaikka pommit värkkäsi mitä todennäköisimmin CIA tai Mossad.