http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 27, 2011

False-flagit jatkuivat NorjassaOslon rautatieasema evakuoitiin tänään aamupäivällä "epäillyttävän laukun" takia.

Poliisin pommiryhmä on matkalla tutkimaan tilannetta.

- Olemme evakuoineet osan Oslon päärautatieasemasta ja sitä ympäröivistä rakennuksista. Syy on se, että olemme löytäneet epäilyttävän epäilyttävän matkalaukun, joka on viety juna-asemalle, Norjan poliisi kertoo VG:lle.

Laukku löytyi raiteen 19 liepeiltä. Liikenne asemalta on osittain poikki tapauksen vuoksi, ja myöskään lentokenttäjuna ei kulje.

Poliisi etsii laukun omistajaksi epäiltyä henkilöä, jonka nähtiin jättävän laukun asemalle ja poistuvan sitten paikalta.

- Tämä aika ja paikka aiheuttivat sen, että meidän piti evakuoida.

Nyt Norjan poliisi kertoo etsivänsä erästä 42-vuotiasta miestä, joka vapautui vankilasta viime maanantaina.

Hänen terveydentilansa huomioon ottaen on syytä pelätä, että hän on vaaraksi itselleen tai muille, Norjan rikospoliisi kertoi.

Poliisi korjasi myöhemmin ilmoitusta ja sanoi, ettei etsitty ole vaaraksi sivullisille. Miehellä ei ole suoraa kytköstä Breivikiin. Poliisin mukaan tieto etsintäkuulutuksesta lähetettiin tiedotusvälineille vahingossa, ja kyseessä on rutiinitehtävä.

Myös miehen hopeista Fiatia etsitään.On selvää, että se taho (CIA/Mossad ?) joka värkkäsi myös aiemmat Oslon pommi-iskut oli tämän matkalaukkuhysterian takana. Sillä väestöä täytyy psykologisesti edelleen pelotella terrorismin pelolla ja tällä tavalla sitä pidetään edelleen yllä.

Norjan poliisi joutuu myös omalla tavallaan menemään mukaan näihin false-flag operaatioihin missä nyt etsitään seuraavaa potentiaalista sekopäätä.

Saa nyt nähdä lähipäivinä, että minne tämä Norjan tilanne oikein vielä kehittyy.