http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 28, 2011

Uusi Suomi jälleen sanavapauden rajoittajanaMediaverkkolehti Uusi Suomi syyllistyi jälleen törkeään sanavapausrikkomukseen kun se poisti kokonaan oikeustoimittaja Mikko Niskasaaren blogin. Samalla myös poistuivat Niskasaaren aiemmat poliiseja ja syyttäjiä käsittelevät kirjoitukset.

Viimeisenä tikkinä US:lle oli hänen kirjoittamansa juttu Erkki Tuomiojan toimista otsikolla "Erkki Tuomiojan halpa populismi". Seuraavana aamuna Uuden Suomen toimitus poisti kirjoituksen, sen kaikki yli 70 kommenttia ja sulki käyttäjätilini. Mitään selitystä sensuroinnille ei ole esitetty.Niskasaaren viimeisin blogikirjoitus löytyy silti hänen omilta kotisivuiltaan.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/110


Uusi Suomi poisti myös Israelkriittisen kirjoituksen johdosta Jotun blogin. Sekä Jari Leinon tunnukset sekä blogi poistettiin.

Näyttääkin selvästi siltä, että PRO Israel henkinen mediaeliitti on ottanut koko Uuden Suomen hallintaansa ja tod. omistaa sen osakkeista tuntuvan osan itse Herlinin lisäksi ja voi olla, että syy tähän on ainoastaan se, että US on edelleen Suomen luetuin ja seuratuin verkkolehti. Joten siellä kun maailmanhallitusta ja korporaatioita vastustavat bloggaajat saavat suurta huomiota kusee tämä mediakonsernit omistava perin Siionistinen maailmaneliitti jo housuunsa ja pyrkivät tekemään kaikkensa, saadakseen sensuurin tänne aikaiseksi.