http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Ydinohjus napattiin talteen Ukrainan, Donetskissa
Nyt alkoi tapahtumaan, kun Ukrainan, Donetskissa tehtiin samanlainen havainto, kuin Venäjän, Sverdlovskissa 13. marraskuuta 2014. 


Atomipommia muistuttava valohavainto täytti Donetskin taivaan ja se sammui yhtä nopeasti, kuin ilmestyi taivaalle. Juuri samankaltainen valoilmiö nähtiin viimeksi 13.11.2014 Venäjän, Sverdlovskissa. Tapaus ylitti tuolloin jopa uutiskynnyksen Suomessa. Raportoin myös silloin tuosta tapauksesta tässä blogissa.


Ukrainan, Donetskissa 8.2.2015 tehty havainto


Sekä Venäjän, Sverdlovskissa 13.11.2014 tehty havainto. Ovat 
identtiset. 

Vaikka nyt Ukrainan armeijan väitetään tehneen aseellisen iskun Donetskissa sijainneeseen ammustehtaaseen, niin kuitenkin kuvalliset todisteet puhuvat puolestaan.

Valon galaktinen liitto on jo aikoja sitten antanut mm. USA:n hallinnon suuntaan ukaasin, että ydinaseiden käyttöä ei enää sallita siviilejä vastaan. Mutta ovatko sitten Naton ja USA:n armeijan kenraalit kuuroja, kun he menevät vähän väliä hiplailemaan ydinaseiden laukaisukoodeja. Kuvittelevatko he, että joku ohjus voisi sittenkin mennä perille kohteeseen ? Nato on huhujen mukaan yrittänyt viime vuosina toistuvasti siirtyä viidenteen artiklaansa, eli ydinsotaan Venäjää vastaan.  

USA kun on jo miltei 19 000 miljardin dollarin veloissa, niin eivät he enää pysty maksamaan velkojaan. Joten siksi sieltä suunnalta ollaan nyt vain sotimassa joka suuntaan. 
Ent. USA:n armeijan Bob Jacobs uskaltautui jo muutama vuosi sitten kertomaan, että kuinka ufot olivat vuonna 1963 napanneet talteen ydinohjuksen taivaalta. Ohjus napattiin pois, kun USA:n armeija oli tehnyt ydinohjuksella testin.

Jacobs kuului armeijan ydinasetestauksen filmaus tiimiin ja filmin editointi vaiheessa huomattiin, kuinka aluksen muotoinen hohtava lentävä esine (UFO), nappasi ydinohjuksen talteen ja valonsäteillä leikkasi sen kärjen palasiksi.   

Jacobsin esimies piti sitten pienen puhuttelun ja sanoi, että "tästä et sitten tule koskaan puhumaan kenellekään." Samalla myös kaksi USA:n hallinnolle työskennellyttä agenttia tuli ja editoi filmiltä pois sen kohdan, jossa näkyi tämä ufo havainto. Tapauksesta kirjattiin kuitenkin USA:n armeijan sisäinen salainen raportti.

USA:n armeija on siis jo 60-luvulla joutunut tekemisiin avaruuden toispaikkakuntalaisten kanssa, kun nämä ufot ovat takavarikoineet jenkkien ydinohjuksia. Se on kuitenkin kumma, että miksi näitä ydinohjuksia ollaan edelleen ampumassa mm. Venäjälle ja Ukrainaan. Vaikka niiden käyttö ei tunnu onnistuvan.