http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 06, 2015

Jordanialaisen pilotin ISIS poltomestaus psykologinen operaatioLäntisessä mediassa on viime aikoina jeesusteltu tämän Jordanialaisen hävittäjälentäjän polttomestauksella, jonka tekijäksi väitetään terroristijärjestö ISIS:stä. 

Mutta kun tuon videon katsoo pienellä hidastuksella, niin videoeditointiohjelmalla editoidut lisä liekit paljastavat jo totuuden, että mitään elävältäpolttamista ei tapahtunut.

ISIS on CIA:n sekä Mossadin tiedustelupalveluiden rahoittama valeterroristijärjestö, jota valtaeliitti käyttää psykologisten operaatioiden (psyop) toteuttamisessa.


Nämä kuvassa näkyvät ISIS - terroristit eivät ole mitään freelance terroristeja, joiden annetaan tuolla räjäytellä rakennuksia ja mestata siviilejä kenenkään siihen puuttumatta. Vaan nämä miehet ovat kaikki tiedustelupalveluiden valitsemia sopivia näyttelijöitä näihin psykologisiin psyop- operaatioihin, joita mediassa toteutetaan vaihtelevalla menestyksellä. ISIS on siis poliittinen ase, jonka teho mitataan vain psykologisella tasolla, josta myös tuo psychological operation (psyop) nimitys sille tulee.