http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Kokoomusta ei saa kritisoida kaupallisilla radio-kanavilla


Radio Suomipop kanavan Aamulypsy ohjelmaa vetää juontaja Jaajo Linnonmaa.


Sanoma Media Finlandin omistaman Radio Suomipopin kanavan aamuohjelma Aamulypsy kritisoi Kokoomusta tänä aamuna suorassa lähetyksessä. Kritisoinnin aiheena oli pk-yrittäjyyden vaikeus Suomessa Kokoomuksen valtakautena. 

Pian suoraan lähetykseen soitti pääministeri Alexander Stubb, joka kertoi että kolleegat käskivät. Stubb kertoi lähetyksessä, että Suomessa on kaksi suurta yrittäjyyteen liittyvää ongelmaa
.
- Yksi on, että sääntelemme porukat kuoliaaksi ja toinen, että verotamme heidät kuoliaaksi. Nämä ovat esteitä yrittämiselle.


Kokoomusta ei ilmeisimminkään saa kritisoida millään Sanoma Media Finlandin omistamilla kaupallisilla radio-kanavilla, koska Sanoma median hallitus on kokoomuslaisten hallussa. Tämänkaltainen toiminta suomen kaupallisilla radioasemilla muistuttaa jo apartheid-politiikkaa. 

Mutta kuten olemme nähneet, niin mitään itsenäistä suomea ei enää ole. Kun on vain enää tämä korruptoitunut jäänne tuosta itsenäisestä suomesta, jolla oli vielä itsemääräämisoikeus. Mutta nyt tämän itsemääräämisoikeuden ovat kaapanneet USA:n hallinnon takana oleva valtaeliitti, joka on pakottamassa Suomen ja Ruotsin sotilasliitto Natoon. 

Eliitti on ollut ja tulee olemaan aina korruptoitunut ja kuten jo tämä suomenruotsalainen eliitti oli jo myymässä suomea Saksan keisarikunnalle vuonna 1918. Mutta siitä seurasi Suomen vapaussota, jonka historiankirjoittajat itse luonnollisesti väärensivät.Eduskunnassakin tällä hetkellä käynnissä oleva EU -keskustelu viestii siitä miten korruptoituneita kansanedustajia tuolla arkadianmäellä tällähetkellä istuu. He tietävät sen, kuinka Suomi köyhtyy tässä EU:ssa. Mutta kun näille korruptoituneille kansanedustajille on luvattu suuremmat palkkiovirat tuolta EU:n uumenista Brysselistä, niin sitten valehdellaan kaksinaamaisesti, kuinka tämä EU on niin hieno järjestelmä, josta on meille kaikille paljon hyötyä.Kuten olemme nähneet, niin mitä suurempi konna niin sitä suuremmat palkkiovirat. Jyrki Katainen leikki ensin yhteistä vastuunkantajaa ja karkasi sitten Brysseliin isomman palkkioviran takia. Nyt siten vielä Jan Vapaavuorelle on luvattu investointipankin varapääjohtajan virka.

Olisi Suomen demokratialle todella tarvittavaa, että arkadianmäelle saataisiin vielä jonainpäivänä psykopaatti-testit, jotka viimein eväisivät näiden psykopaattien pääsyn valtion päättäviin tehtäviin. Sillä mitä enemmän näitä sielunsa myyneitä korruptoituneita kansanedustajia tuonne arkadianmäelle valitaan, niin sitä enemmän Suomen valtiota tuhotaan ja viedään vanha hyvinvontivaltio kilometritehtaalle. Nämä vallanhimoiset psykopaatit eivät ajattele mitään muuta kuin omia etujaan ja hakeutuvat aina johtaviin asemiin.