http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Obaman hallinnolta tulossa 332-sivuinen internet sensuuri uudistusYhdysvaltain presidentti Barack Obaman hallinto valmistelee 332 -sivuista internet sensuuri uudistusta. 

Obaman hallinnolle työskentelevä Ajit Varadaraj Pai (Federal Communications Comission) poseerasi Twitterissä tämä keskipaksun romaanin kokoinen internet sensuuriuudistus kädessään.


Eliitin epätoivo sen kuin kasvaa, sitä vauhtia mitä pidemmälle tämä tietoisuuden evoluutio etenee. He eivät voi enää mitään tälle tiedon laajamittaiselle leviämiselle. Siksi he ovat keksineetkin mitä epätoivoisempia tekosyitä yrittää saada sensuroida internetin tiedon kulku mm. valehtelemalla, että koko maailma hukkuu roskapostiin, joka uhkaa lakkauttaa internetin.Charlie Hebdonin tapaus jo osoitti, että kuinka sionistiset tahot ovat tämän internetin sananvapauden rajoittamisen takana. He ovat myös näiden nyt Euroopassa lavastettujen valtionterroritekojen takana. Mutta tähän ei pidä sotkea Juutalaisia mukaan, koska sionismi on aivan oma  valtionterrorismia ja eugeniikkaa suosiva poliittinen taho, johon kuuluminen ei edellytä juutalaisuutta.


Kuten kuvassa näkyvät juutalaisaktivistit asian kertovat, että alkuperäinen juutalaisuus vastustaa sionismia sekä Israelin kansallisvaltiota.

Näistä juutalaisaktivisteista ei sionistien hallinnoimassa länsimediassa puhuta sanallakaan ja syystä. Koska eihän sionistinen eliitti suostu paljastamaan omia heikkouksiaan ja vieläpä juutalaisten edessä. 

Koko läntisen maailman valtamedian toimialue on vain n. kuuden sionistisen mediakorporaation hallussa ja he syöttävät sinne vain heitä itseään palvelevia uutisia. Eli puhtaita valheita ja pelkopropagandaa, jotta läntisen maailman väestö saataisiin pidettyä pelolla ruodussa. Tämän takia tämä koko läntinen media uutisoi jatkuvasti negatiivisia uutisia ja sinne upotettu sionistinen valtaterrori perustuu tähän jatkuvaan pelolla hallintaan. 

Mutta eliitin epäonni on ollut internet ja tietoisuuden evoluution tuntuva nousu, joka on saanut tiedon leviämään ja totuuden voittamaan yhä useamman meidän kollektiivisen mielen. Se mullistaa yhä useamman meidän koko maailmankuvan vain kerrasta, jonka jälkeen mielemme onkin paljon enemmän vapaa noista pelon kahleista, joita psykologista terrorismia harjoittava sionistinen valtaeliitti käyttää meitä kaikki vastaan propagandansa keinoin. 

Vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee vapaaksi ja tämä tapahtuu voimakkaammin siinä vaiheessa, kunnes mieli on tarpeeksi tasapainossa.