http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Sensuroimattomia sotavideoita Donetskista ja MariupolistaRT-kanava on koostanut Youtubeen n. 40 min. pituisen videokollaasin Itä-Ukrainan sisällissodasta. Nämä videot jotka on kuvattu mm. Donetskissa ja Mariupolissa jättävät kyllä sanattomaksi.

Suomen Yleisradiolla ei ole tarpeeksi munaa näyttää tällaisia videoita edes muutamaakaan minuuttia, tai muuten menisi koko valtiollisen propagandan russofobinen poliittinen agenda hajalle.  

Tämä koko Suomen virallisten tiedotusvälineiden päivittäinen venäjävastainen uutisointi on osa laajempaa Eurooppalaista mediassa lietsottavaa russofobiaa ja tällä kaikella on salainen poliittinen agenda, jolla nämä Euroopan maat ollaan nyt ajamassa kohti kolmatta maailmansotaa.USA:n valtionvelka kun on jo n. 19 000 miljardia ja vielä Kiina pitää hallussaan niin paljon heille kuuluvia velkakirjoja, että jenkit ovat käytännössä olleet jo konkurssissa kaikki nämä viimeiset vuodet. Eli se syy, miksi he koko ajan ovat sotimassa eri puolilla maailmaa johtuu siitä, että sillä pidetään nämä sijoituspankit elossa. Se on kuin tekohengitystä Setä Samulille, jota pidetään vieläkin kuin hengityskoneessa.Ydinaseiden suhteen Jenkeillä, Natolla sekä Israelilla on kuitenkin ollut yhteinen ongelma. Kun jokainen ydinohjus joka on tähdätty jo Venäjälle ja nyt viimeiseksi Ukrainaan, ei toimi. Koska ne napataan aina talteen ns. avaruuden ulkopaikkakuntalaisten toimesta. Joten mitä sitten enää Natolle jää jäljelle.Ukrainan, Donetskiin yritettiin ampua jo ydinohjus eilen, mutta toisin kävi. Koko ydinpommin lähtötehot hukkuivat matkalle, kuin sen koko teho oltaisiin imetty talteen. Mitä tuossa itseasiassa tapahtuikin. Silloin kun ydinpommi räjähtää normaalisti, niin silloin sen teho räjäyttää ympärillään olevan ilman happikentän palamaan. Donetskissa ei kuitenkaan käynyt näin, eikä myöskään Venäjän, Sverdlovskissa viime marraskuussa. 

Japanin, Hiroshimaan USA:n armeijan toimesta pudotettu Enola Gay koneesta pudotettu atomipommi "Little Boy" tappoi heti 75 000 japanilaista ja tuhosi 90 prosenttia kaupungista. Noin kolmasosa kuolleista oli sotilaita. Pommin aiheuttama tuho kaupungissa oli valtava. Ensin tuli sokaiseva välähdys ja valtava kuumuus. Jonkin ajan kuluttua paineaalto kaatoi ihmisiä ja tuhosi rakennuksia. Lopuksi radioaktiivinen säteily tappoi monia niistä jotka selvisivät hengissä räjähdyksestä.

Kuitenkin nyt Donetskissa näin ei käynyt, eikä myöskään viime marraskuussa Venäjän, Sverdlovskissa. Joten USA:n sekä Naton kenraalit jäävät jokainen kerta nuolemaan näppejään.  Illuminatin valtaeliitti silti unelmoi edelleen globaalista ydinsodasta, mutta ei saa sitä millään keinolla alkamaan. Se kun olisi heidän mielestä nerokas keino saada  vähennettyä maailman kansoitusta. Mutta kuten Albert Einstein jo totesi aikanaan, että ydinteollisuus tulee lopulta tappamaan sen keksijänsä kokonaan ja tällä tarkoitetaan sitä, että jos koko maan kattava happikenttä syttyy palamaan, niin se on sitten menoa koko pallon osalta. Fukushimassa nähtiin Huhtikuussa 2011 useita ufoja.

On jopa huhuiltu, että muutaman vuoden takainen Fukushiman ydinkatastrofi olisi pahimmillaan voinut johtaa jo tähän, mutta tuolloinkin tietyt ei täältä kotoisin olevat tahot siivosivat pois suuremman tuhon mahdollisuudet, koska olemme kuitenkin ns. elämänkokeilu planeetta.


Fukushiman ydinvoimalan yläpuolella nähtiin suurikokoinen ufo alus 12. huhtikuuta 2011.


Fukushiman yläpuolella tehtiin myös 26. maaliskuuta 2011 ufo-havaintoja. 

Virallisilla tiedotusvälineillä ei silti edelleenkään ole lupa puhua näistä asioista, koska ufoihin liittyvät asiat ovat edelleen hallinnon sisällä asti salattuja juttuja. USA:n armeijan sisällä salaiset ufo-dokumentit ollaan salattu lukuisilla turvaluokituksilla ja jopa USA:n presidentilläkään ei ole oikeutta nähdä näitä monia salaisia ufo-asiakirjoja. 

Mitä sitten USA:n armeija salaa tässä asiassa ? 

Vastaus on niinkin yksinkertainen ja helppo. Sillä mikäli tämän avaruuden ulkopuolisen älyn tekninen sekä fyysinen ylivoima tulisi julki, niin tältä läntiseltä sotilasjuntalta (USA, NATO) menisi kokonaan uskottavuus. Sellainen kun olisi varsinkin USA:n ja Naton sotilasmahdille pahin mahdollinen julkinen nöyryytys. Silloin kun menisi myös uskottavuus näiltä USA:n armeijan salaisilta avaruusohjelmilta.

Valon galaktinen liitto ja sen agenda ei ole hyökätä tänne. Vaan heidän tehtävänsä on turvata tämän maaplaneetan elinolot ja pitää ne turvallisena. Heille on annettu jo Hiroshiman atomipommin räjäytyksen jälkeen täydet valtuudet, estää ja ehkäistä ydinaseiden käyttö ihmiskuntaa vastaan. 

USA:n ja Naton armeija ovat siis täysin aseettomia tämän galaktiseen liittoon verrattuna. Mutta edelleen kolmas suursota on kehitteillä ja maansa myyneet maanpettureista koostuvat kenraalit ovat kaapanneet vallan itselleen. Pankkiirit eivät enää halua mitään muuta kuin sotaa. Kuten George Soros on sanonut, että "silloin kun näette verta kaduilla, niin on aika sijoittaa"


 Kuvassa valon galaktisen liiton käyttämä symboli.Vaikka nyt kaikki eivät vieläkään ole täysin kypsiä näille kosmisille asioille, niin se on totuus, että käynnissä on eräänlainen maailmoiden sota. Mutta se on näiden kahden eri tahon valon sekä pimeyden voimien välinen mittelö. Pimeyden henkivallat edustavat langenneen henkiolento Luciferin jäämistöä.

Kaikki ihmiset mitkä tänne planeetta tellukselle ovat syntyneet, eivät niinkään ole kotoisin alunperin täältä. Sillä heistä n. 10 % on ns. tähteläisiä, joilla jokaisella on oma heille annettu tehtävä, mitä he ovat tänne tulleet suorittamaan. Nämä tähteläiset ovat kaikki inkarnoituneet tänne täysin vapaaehtoisesti. Näitä valonkantajia tarvittiin tänne, koska muuten tämän planeetan katsottiin tukahtuvan pimeyteen.

Sitten kun mennään vielä tähän salattuun asiaan, kuinka USA:n tiedustelupalveluilla on tieto siitä, kuka on tähteläislähtöinen ja kuka taas ei. Joten tämä voi olla se syy, miksi joku voi joutua jo lapsena armeijan abduktoimaksi ja salaa mikrosirutettavaksi. 
Että kun näitä asioita miettii syvemmin, niin eipä liene yhtään vaikeaa arvata miksi juuri USA:n armeijan alien ja ufo-asiakirjat ovat kaikista salatuimpia. No tietenkin sen takia, koska sieltä takaa paljastuu juuri näiden asioiden pimeämpi ja salatumpi puoli.

Talous ja valtaeliitti pelkää kaikista eniten sitä, että koko ihmiskunta tajuaisikin yhtenä päivänä, että me emme olekaan yksin tässä universumissa. Mutta sitten kun vielä siihen päälle ihmiset alkaisivat löytämään oman alkuperänsä ja löytäisi vielä oman todellisen itsensä. Milloin hän viimein tajuaisi tämän suunnattoman suuren voiman, joka meillä kaikilla on sisällämme. Niin tämähän tulisi ja tulee vielä lopullisesti lakkauttamaan ns. illuminatin luoman uuden maailmanjärjestyksen fasistisen imperiumin.