http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Pentagonin satuja täytyy toistella, ettei ne unohtuisi


Uutistoimisto STT-AFP uutisoi eilen, kuinka pariisin Charlie Hebdon iskuista epäilty kaksikko Cherif Kouachi ja Amedy Coulibaly tapasivat toisensa päivää ennen tammikuun alun iskuja tapasi toisensa päivää ennen kaupungissa, jossa Kouachi asui.

Nämä asiat eivät ole esitutkinnallisia, vaan ne ovat osa tätä Charlie Hebdonin iskuihin liittyvää psykologisen operaation propagandaa, jota täytyy kylvää ja kylvää. Pentagonissa käsikirjoitettuja satuja täytyy siksi toistella uudelleen ja uudelleen, jottei niitä unohdettaisi. On aivan yhdentekevää, että milloin Charlie Hebdonin iskun tekijät tapasivat. 

Paljon olennaisempaa on tietää, että iskujen tekijät työskentelivät muuan Israelilaiselle tiedustelupalvelulle ja kuinka heitä ei tästä johtuen voinut edes paikallinen poliisi ottaa kiinni. Koska heitä suojasi Mossadin agenteille kuuluva diplomaattinen koskemattomuus. Valtionterrorismin kirjoon kuuluvissa psykologisissa operaatioissa (psyop's) käytetään miltei aina tiedustelupalveluiden ammattitaitoa hyväksi ja Ranska ei ole poikkeus tässä luvussa. Jolloin tuo Kouachi ja Coulibaly kaksikon harteille jätettiin enää pelkkä lehteen painettu naamataulu. Merkit kuitenkin osoittavat, että heillä ei tiettävästi ollut mitään tietoa siitä, että heidän henkensä tultaisiin uhraamaan Ranskan valtiollisen sananvapauden poliittisella alttarilla. Lavastamalla heidät valtiota vastaan hyökänneiksi terroristeiksi.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015021719215351_ul.shtml