http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 26, 2015

Mikrosirun vastainen adressi


Internetissä on käynnissä mikrosirun vastainen adressi, jolla vastustetaan tätä käynnissä olevaa kehitystä, missä meidän ihon sisään kuuluisi laittaa vielä mikrosiru tulevaisuudessa.


Emme me ole mitään hallinnon digitaalisia häkkikanoja ja tämä kaikki Orwellilainen kehitys voidaan pysäyttää, jos me vaan näin tahdomme. Mutta siihen tarvitaan riittävästi valveutuneita ihmisiä ajamaan tätä asiaa eteenpäin. Koska nuo vielä kollektiivisessa unessa olevat eivät näe ihon sisäisessä mikrosirussakaan mitään huonoa, siinä vaiheessa kun käteinen raha korvataan sillä.RFID-mikrosiru toimii radiotaajuuksilla ja siinä on siis sisällä pieni radio-antenni.NATO on käyttänyt näitä RFID -mikrosiruja jo vuosikausia tiettyjen ihmisten salaiseen seurantaan ja tarkkailuun. Osa liittyy salaiseen armeijan MK ULTRA projektiin, jossa osa mukana olleista tulee mm. kouluampujia. Hiljattain edesmennyt lääkäri, ufologi ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde jopa sanoi, että kuinka nämä mikrosirut tunnistaa magneettikuvauksessa (MRI). Koska silloin laite alkaa yksinkertaisesti huutamaan, koska jonkun ihmisen sisällä on radiosignaaleja käyttäviä mikrosiruja. Tästä syystä Rauni-Leenan mukaan Norjan joukkomurhaaja Anders Breivikiä ei viety koskaan magneettikuvaukseen.Vaikka ihminen on sähkömagneettinen olento, niin ei se ole alkuperäinen tarkoitus tunkea hallinnon toimesta hänen kehonsa vielä jonainpäivänä täyteen metallisia implantteja. Koska tämä yksi ihon alle laitettava RFID-mikrosiru on vain alku tästä järkyttävästä teknokraattisesta kehityksestä. 

Tämä kaikki voi vielä johtaa pahimmillaan siihen, että joskus sadan vuoden päästä kaikki ihmiset on jo puolittain robotisoitu ja tämä kaikki tehtäisiin vain sen takia, että maailman kulisseissa lymyilevä valtaeliitti saisi paremmin hallittua tämän maaplaneetan ihmisten massakäyttäytymistä, kauko-ohjaamalla heitä kuin jotain robotteja. Toisaalta tämä nykyinenkin globaali mind control toimii jo tarpeeksi hyvin pitämään tämä enemmistö ihmismassa kollektiivisessa unessa.