http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Rauni-Leena Luukanen-Kilde in memoriamLääkärinä, kirjailijana ja ufologina tunnettu Rauni-Leena Luukanen-Kilde (75) on sirtynyt ajasta ikuisuuteen. Hän kuoli kotonaan Vaasassa sunnuntaina.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde syntyi vuonna 1939 Värtsilässä. Luukanen-Kilde aloitti lääketieteen opinnot Oulussa ja valmistui lääkäriksi Turusta 1967.

Hän toimi lääkärinä kansainvälisissä tehtävissä ja Lapin läänin lääninlääkärinä vuoteen 1985 asti. Eläkkeelle hän jäi lääkärin toimestaan 1987.  

Luukanen-Kilde kirjoitti useita paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä kirjoja. Eniten huomiota sai vuonna 1982 julkaistu kirja Kuolemaa ei ole.


Sain kunnian vuonna 2013 haastatella Rauni-Leenaa, kun hän lupautui tulemaan silloiseen nettiradio-ohjelmaani vieraaksi.

Rauni-Leena oli Suomessa eräänlainen edelläkävijä, joka uskalsi puhua näistä mm. valtionterrorismiinkin liittyvistä asioista jo Suomenkin tiedotusvälineissä. Mutta hyvin usein näitä henkilöitä viralliset tiedotusvälineet alkavat pitää kansallisina sylkykuppeina. 

Rauni-Leenalla oli kuitenkin sisäinen kutsumus puhua näistä asioista julkisesti, sekä kirjoittaa näistä aiheista kirjoja. Mutta hän myös luennoi näistä aiheista myös Suomessa. Hänen elämäntyönsä oli kuitenkin suuri ja arvokas, missä jälkipolvet voivat sitten jatkaa ja viedä sitä eteenpäin.


Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423468945442.html