http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 10, 2015

Taktisesta ydinpommista Donetskissa lisää näyttöäViime sunnuntaina Ukrainan, Donetskissa nähty valoilmiö, joka muistutti taktista ydinasetta on jo herättänyt julkista keskustelua. 

Mutta kun kerta meillä on Youtube ja myös Itä-Ukrainalaisilla on kännykkäkamerat, niin tämä seuraava video kertoo jo paljon enemmän tuosta sunnuntaisesta possauksesta, jos se nyt on silloin kuvattu. 

Ainakin se on ladattu Youtubeen samana päivänä, kun tuo ydinpommiksi epäilty valoilmiö nähtiin Ukrainan, Donetskin taivaalla.Ensin räjähdyksen paine-aalto iskeytyy maahan.Sitten siitä muodostuu taivaalle sienipilvi. Mutta lopulta se himmenee kokonaan.


Taktiset ydinaseet

Taktinen ydinase on ydinase, joka on tarkoitettu käytettäväksi taistelukentällä. Vertailun vuoksi strategiset ydinaseet on tarkoitettu tuhoamaan asutuskeskuksia ja suuria laitoksia. Taktisia ydinaseita käsitellään yleensä strategian rajattuna osana, ei täysimittaiseen ydinsotaan tarkoitettuina.

Lähde: Wikipedia
Tässä näkyy miten tuhoisaa jälkeä tekee taktinen ydinase sen ympärillä. Ukrainan, Donetskissa nähty räjähdys valoilmiö tapahtui viime sunnuntaina klo 22.50 paikallista aikaa. Paikallisten sotilasviranomaisten mukaan iskun kohteena oli lähellä sijaitseva DKZHI:n kemikaalitehdas, joka oli kiovan tykistötulen kohteena.

Yhden silminnäkijän mukaan räjähdyksestä tullut paineaalto oli niin voimakas, että ikkunat rikkoutuivat sen voimasta.Räjähdys aiheutti myös valtavia tuhoja läheisillä asutusalueilla.

Lähteet: http://rt.com/news/230459-donetsk-explosion-ukraine-shelling/