http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Älytelevisioissa mikrofoni: Isoveli olohuoneessa


Maailmalla on noussut kohu, kun Samsungin uusimmissa älytelevisioiden käyttöohjeessa varoitetaan puhumasta yksityisistä asioista, koska siinä on mikrofoni. Uudet älytelevisiot kun ovat yhteydessä internettiin, jota kautta televisionkäyttäjän puhe voi päätyä kolmannelle osapuolelle.

Vakoilevat televisiot ovat siis jo täyttä todellisuutta. Tosin näillä toiminnoilla varustettuja älytelevisioita on jo ollut Suomessa myynnissä parin vuoden ajan.Itse allekirjoittaneena voin todeta, että näillä nykyisilläkin digibokseilla saadan jo häirittyä kyseisen televisionkatsojan kuvaa. Tuo ylläoleva kuva on napsattu n. 1 kk sitten erään yksityishenkilön putkitv:stä, jolloin kaikki hänen kanavansa lakkasivat näkymästä. Ruudulla näkyi vain kasvokuva tästä tv:n katsojasta, joka sattuu olemaan vielä poliittinen toisinajattelija. Eli vastapuoli yrittää näillä keinoin käyttää digitelevisiota, jopa psykologisessa sodankäynnissä (hybridisota).

Digi TV on siis helppo homma sulkea joltain toisinajattelijan kotitaloudesta pelkällä napin painalluksella. Oi kuinka kätevää, mutta kun eipä muutenkaan tätä aivopesulaatikkoa tarvitse kenenkään katsoa. On suorastaan ihmiskunnan luovuuden rappio, jos jää koukkuun päivittäiseen televisionkatsomiseen.


Lähde: http://yle.fi/uutiset/orwell_on_jo_meilla_kotona__alytelevisioiden_mikrofoneista_syntyi_kohu/7791410