http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 06, 2015

Suomen armeijaa valmistellaan hybridisotaa vartenNato-kiimainen Ulkopoliittisen instituutin (UPI) tutkija Charly Salonius-Pasternak julisti eilen suomen tiedotusvälineissä, kuinka puolustusvoimiin ollaan kaavailemassa ns. nopeantoiminnan joukkoja hybridisotaa varten.

Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg kuvasi jo viime syksynä hybridisotaa maanpuolustuskorkeakoulun kursseilla.

- Mediaan syötetään uskottavasti vääristeltyä tietoa, tilannekuva tehdään epäselväksi. Olennaista on, että puolustajan päätöksenteko tehdään mahdollisimman vaikeaksi, Lindberg kuvaili sodan valmisteluvaihetta.Varsinaisessa toimintavaiheessa asevoimaa käytetään mahdollisimman vähän.

- Päätavoitteena on aikaansaada tilanne, jossa hyökkääjä voi mahdollisimman väkivallattomasti ottaa haltuunsa kohteen tai sen osan. Keinovalikoimaan kuuluvat erikoisjoukkojen käyttö, manipuloidut kansanliikkeet, materiaalituki, aseellisten yhteenottojen synnyttäminen ja tarvittaessa sotilaallisen voiman käyttö, kohteen luonteesta riippuen. Massiivinen asevoiman käyttö toimii jatkuvana pelotteena.

Ketä vastaan tässä ollaan nyt hyökkäämässä. Venäjää, vai suomen kansalaisia vastaan ? 

- Perinteisen asevoiman osalta painopiste on tiedustelussa sekä erikoisjoukkojen, ilma-aseen ja kaukovaikutteisen tulen käytössä. Mikäli hyökkäyksen kohteella ei ole käytössään terävää torjuntakärkeä, puolustaja joutuu heti altavastaajaksi.
Se tiedetään jo, kuinka sotilasliitto Nato aikoo vielä tulevaisuudessa jonkun vuoden päästä miehittää koko Suomen, tämän keinotekoisesti luodun Venäjää vastaan demonisoidun kriisin verukkeella. Myös Ruotsi on tarkoituksena miehittää kanssa Naton toimesta.

Naton isäntämaasopimus kun on miehityssopimus, joka muistuttaa Natsi-Saksan ja Suomen välillä 1939 solmittua Barbarosa sopimusta.


Kaiken tämän läntisten kriisien takana vaikuttaa samat tekijät ja se on se, että useilla valtioilla on jo rahat loppu. Joten ei jää enää jäljelle mitään muuta keinoa, kuin saada väkisin järjestettyä sotia, jotta talousvajeet saataisiin elvytettyä sodankäynnin keinoilla ja yleensä USA:n armeija hyökkää aina sinne, missä menee taloudellisesti liian hyvin. 

Syyrialla ja Libyalla meni taloudellisesti liian hyvin, minkä takia USA:n armeija tuli ja pommitti kaiken paskaksi. Pommitti sinne ns. jenkkiläistä demokratiaa, kuten valtaeliitti tämän itse kuvailee. 


Kuvassa ekonomisti Joe Stiglitz


Kuten Nobelin voittanut ekonomisti Joe Stiglitz asian kuvaili, että mihinkään ei tule muutosta, ennen kuin nämä rikolliset pankkiirit ollaan pistetty telkien taakse. Ongelma on siinä, että nämä rikolliset pankkiirit ovat itse luoneet tämän sairaan kapitalistisen talousjärjestelmän, jossa heitä itseään eivät koske mitkään lait. Siksi tällä illuminatiksi itseään kutsuvalla talouseliitillä on Sveitsissä piilossa yli 90 % koko maailman yhteenlasketusta varallisuudesta. Eikö heille vähempikin riittäisi ?  

Mutta kun totuus on, että nämä Illuminati salaseuran miljardööreihin kuuluvat parasiittit käyttävät kaiken taloudellisen valtansa muiden valtioiden ja kansakuntien sortamiseen. Jolloin armeijat ovat heidän hallussa. Poliisivoimat ovat heidän hallussa ja heidän ainoa aseensa kansakuntia vastaan on tällä väkivaltakoneistolla pelottelu. Siksi myös Hollywood tuottaa entistäkin enemmän toimintaelokuvia, jotta tätä moraalin heikennystä voitaisiin pitää yllä. Eliitti kuvitteli luoneensa jo täysin pesunkestävän järjestelmän, joka ei voisi koskaan murtua. 

Mutta mitä onkaan tapahtumassa, kun nyt nämä läntiset uutismediat ovat hajoamassa. Helsingin sanomien osakekurssi vetää uusia pohjalukemia ja näitä roskalehtiä sekä valtiollista propagandaa ei enää kuunnella kuten ennen. Yleisradiosta ollaan tehty entistäkin harmaampi ja tylsempi valtiollinen propaganda kanava. 

Eliitti yrittää nyt sitten epätoivoisesti hyökätä poliittisesti heränneiden suomalaisten kimppuun solvaamalla heitä mm. Facebookissa vaikuttaviksi Venäjän trolleiksi. Kybersodankäynti on alkanut ja tähän puolustusvoimien pitäisi upottaa useita miljoonia vuodessa, jotta tämä poliittinen herääminen saataisiin tukahdutettua. 

Mutta totuus kun on, että silloin kun suuri pyörä on lähtenyt pyörimään, niin sen massan jo ollessa liian suuri, ei sitä enää mikään voi pysäyttää. Koska tässä on nyt kyse ihan aurinkoon liittyvän solaarisen järjestelmän tason muutoksista, joiden valtava voima toteuttaa tietoisuuden evoluutiota yhä suuremmalla voimakkuudella ja merkit näemme koko ajan ympärillämme.   


Auringon syklissä tapahtuvat solaarisen tason muutokset muokkaavat meidän jokaisen solumuistia (DNA) ja näin laajentaa meidän kaikkien kollektiivista tietoisuutta. Näistä ei ymmärrettävistä syistä valtamediassa paljon puhuta tässä asiayhteydessä "poliittisista syistä", koska tiede-instituutio on haluttu aina pitää erillään poliittisesta ympäristöstä. 

Kuten jo vuonna 1969 pidetyssä Pittbursghin Pediatric Societyn salaisella luennolla mainittiin, että kuinka tiede-instituution mediaan syöttämät tiedot ovat pidettävät disinformaationa, jotta ihmiset eivät saisi oikeita tietoja käsiinsä mistään.