http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Psykologiset operaatiot jatkuivat tällä kertaa TanskassaEuroopan NATO -maissa  äsken alkaneet sanavapauden rajoittamisoperaatiot saivat jatkoa, kun tällä kertaa vuorossa oli Tanska, jonka pääkaupungissa Kööpenhaminassa lavastettiin ampumavälikohtaus. 

Psykologinen operaatio (psyop) tämän tapauksen osalta on aika lailla samanlainen, kuin aiemminkin. Noin 55-vuotiaan miehen väitettiin kuolleen  ja kolme poliisia haavoittuneen, kun  Østerbron kaupunginosassa n. arviolta 25–30-vuotias mies alkoi ammuskelemaan sananvapautta käsitelleessä tilaisuudessa.


Juoni oli hyvinkin samankaltainen, kuin näissä aiemmissa psykologisissa operaatioissa (Charlie Hebdo), joissa aina ampujat pääsevät pakenemaan kuin koirat veräjästä. Tässä on Kööpenhaminan poliisin julkaisema kuva epäillystä.

- Ampumavälikohtauksen pääepäilty Omar Abdel Hamid El-Hussein oli ollut yllätys yllätys Tanskan salaisen poliisin seurantalistalla jo pitkään. 

- Pariisin Charlie Hebdosta epäillyt olivat myös Ranskan salaisen poliisin seurantalistalla.

- Bostonin pommi-iskuista epäilty kaksikko oli ollut FBI:n seurannassa.

Miltei aina sama tarina.

Miten ampumavälikohtauksesta tulee yhtäkkiä terrori-isku, jolla on poliittinen motiivi? 

Nyt kun mennään sitten heti tähän olennaisimpaan kysymykseen, että milloin ampumavälikohtauksesta tulee yhtäkkiä terrori-isku, jolla on poliittinen motiivi ? 

Maailmalla kyllä ammutaan ihmisiä päivittäin ja pelkästään Yhdysvalloissa näitä ns. perhetragedioita ja muita ampumavälikohtauksia tapahtuu osavaltioittain. Mutta miltei yhdestäkään tapauksesta ei järjestetä tämän tyylisiä internetin sananvapauden rajoittamiseen kaavailemia operaatioita, kuten näissä Euroopassa lavastetuissa ampumavälikohtauksissa ollaan nyt nähty. 

Näin yhtäkkiä ampumavälikohtauksesta tulee terrori-isku, kun vain hallinto näin päättää ja aina kun näin tapahtuu, niin taustalla on jokin suurempi poliittinen motiivi, joilla hallinto pyrkii rajoittamaan kansalaistensa oikeuksia. 

Suomessakin tapahtui peräti kaksi kouluammuskelua vuoden sisään ja näillä oli syvempi poliittinen motiivi, joka oli suomen aselakien rajoittaminen. Pääepäillyn Omar Abdel Hamid El-Husseinin väitettiin ilmaantuneen sananvapautta käsitelleeseen tilaisuuteen lauantaina iltapäivällä ja ampuneen Tanskan armeijalta anastetulla M95-rynnäkkökiväärillä. 55-vuotias dokumenttifilmin ohjannut Finn Nörgaardin väitettiin saaneen surmansa.

Tanskalaisen aseasiantuntijan mukaan M95:sta on vielä vaikeampi saada käsiinsä, kuin vaikkapa Kalašnikovin eri versioita. 
Kuvassa Muhammed -pilapiirtäjänä tunnettu Lars Vilks.


Tilaisuudessa mukana ollut Muhammed pilapiirtäjänä tunnettu Lars Vilksin väitettiin olleen itse pää surmakohde. Mutta hän onnistui pääsemään luoteja karkuun henkivartijoidensa johdolla.  

Vilks joutui jo muutama vuosi aiemmin polttopullo iskun kohteeksi, kun hänen kotiinsa heitettiin polttopullo. 

Nyt hän on uusimpien tietojen mukaan joutunut menemään maan alle, koska hänen kotinsa ei katsota tällä hetkellä olevan turvallinen.  


El-Husseinin väitettiin sitten päässeen pakoon surmapaikalta, kuin koira veräjästä ja Tanskan media julisti ihmisjahdin alkaneeksi, joka oli tämän psykologisen operaation (psyop) tarkoitus. Jotta saatiin tarpeeksi ns. psykologisen sodankäynnin keinoin aikaansaatua kansan turvallisuuden tunnetta vietyä.

Illemmalla hänen sitten väitettiin ilmaantuneen juutalaisen synagoogan tilaisuuteen ja aloittaneen ammuskelun.  Siellä sitten tämän sepitetyn tarinan mukaan synagogan ovivahtina toiminut juutalaisyhteisön jäsen. Lisäksi viisi poliisia loukkaantui.

Poliisien määrästä kuitenkin mielenkiinto nousee ja herää siihen, että kuinka El-Hussein pääsi jälleen tekopaikalta poliiseja karkuun.

Jo ensimmäisellä ampumavälikohtauksen tekopaikalla oli median mukaan paikalla kuudesta seitsemään poliisia, kun ammunta alkoi ja he vastasivat tuleen nopeasti, ampumisen aikaan keittiössä ollut mies kertoo.

Toisella kerralla myöhemmin illalla paikallisen Synagogan turvatoimia oli tiukennettu (yllätys), mikä Tanskan juutalaisen yhteisön tiedottajan mukaan saattoi estää joukkosurman, kun poliisit estivät miestä tunkeutumasta sisälle tiloihin. Ampuja vaikutti paikalle tullessaan hermostuneelta.

– Ampuja oksensi ennen kuin hyökkäsi. Paikalla olleet poliisit pitivät häntä ensin juoppona, kertoi tiedottaja Jeppe Jul.

Mies avasi tulen lähietäisyydeltä ja surmasi seurakunnan 37-vuotiaan jäsenen Dan Uzanin, joka oli paikalla ovimiehenä. Kaksi poliisia haavoittui.


Epäilty pääsi sitten jälleen menemään toisen kerran ja hän sai vasta sunnuntai-aamuna surmansa poliisien luodeista eräällä juna-asemalla. Median kertoman mukaan, hän avasi tulen kohti poliiseja joihin poliisit vastasivat. Hän kun oli sen tehnyt jo median sepittämän tarinan mukaan jo kaksi kertaa, joten kuinka tällä kerralla ei pää epäilty päässyt jälleen karkuun ?  Nyt Tanskan ampumavälikohtauksen jälkilöylyissä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kannusti Euroopan juutalaisia muuttamaan Israeliin. Se koira älähtää taas, minne kalikka kalahtaa. Aivan kuin ei poliittinen motiivi haise tämän Tanskassa suoritetun psykologisen operaation takaa. 

NATO-maat näyttäisivät olevan näiden ykkös kohteina ja jos kerta jo Ranska, Belgia sekä Tanska ovat olleet kohteena, niin onko seuraavaksi vuorossa jo Englanti ? 

MI6:n johtaja kun jo ennusti viime kuussa terrori-iskujen aaltoa Eurooppaan. Tässä olisi nyt jo vihdoin aika tajuttava, että näillä Euroopassa nyt toteutetuilla ampumavälikohtauksilla aiotaan rajoittaa ja viedä EU-valtioiden ihmisille kuuluva internetin sananvapaus. 

Tästä syystä mm. maailman rikkaimman pankkisuvun Jacob de Rothschild osti viime joulukuussa itselleen Charlie Hebdon -lehden. Ei sen takia, että hän voisi tehdä sillä rahaa itselleen. Vaan sen takia, että sitä voitaisiin käyttää poliittisena aseena internetin sananvapauden kaventamiseen Ranskassa ja Euroopassa.Yhdysvaltalainen senaattori Jay Rockefeller, joka kuuluu myös maailman rikkaimpiin kuuluvan Rockefeller pankkisuvun perillisiin, vihoitteli jo muutama vuosi sitten julkisen komitean edessä, kuinka internettiä ei olisi tullut koskaan päästää kaupallisille markkinoille. 

Kun tämä ns. illuminatin talous ja rahaeliitti puhuu internetin kyberturvallisuudesta, niin he tarkoittavat tällä vain heidän omaa turvallisuuttaan. 

Ei heitä pelota se, että tuo joku Kiinalainen superhakkeri onnistuisi viemään heiltä rahat kyberhyökkäyksellä. Vaan se että ihmisillä on internetin ansiosta huomattavasti enemmän poliittista vaikutusvaltaa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin harjoittamalla internetissä julkista sananvapauttaan.

Kun eliitti puhuu internetin kyberturvallisuudesta, niin sillä he eivät tarkoita mitään pankkeihin kohdistuvia verkkohyökkäyksiä. Rothschildien pankkisuvulla on yli puolet koko maailman yhteenlasketusta varallisuudesta ja hallinnoimalla yksityisiä sijoituspankkeja, jotka pitävät valtiot velassa. On näillä keinoin talouseliitin rikollinen toiminta turvattu, niin kauan kuin valtiot luottavat näihin rikollisiin sijoituspankkeihin ja suostuvat olemaan heidän orjiaan. Islanti teki jo toisin ja siksi heillä menee taloudellisesti hyvin.

Miksi sitten nyt Euroopan NATO-maiden tulisi alistua tälle sionistiselle valtionterrorille ja luopua kaikista ihmisoikeuksistaan terrorismin vastaisen sodan nimessä ?