http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Bill Gates: Maailma tarvitsee maailmanhallituksen


   
Microsoftin ex-pääjohtaja ja miljardööri Bill Gates antoi äsken haastattelun saksalaiselle Suddeutche Zeitung-lehdelle. 

Gatesin mukaan maailmaan tarvitaan yksi maailmanhallitus, jotta voitaisiin vastata mm. ilmastonmuutoksen haasteisiin. Planeettaa kohtaavia uhkia vastaan tulisi pystyä Gatesin mukaan nyt taistelemaan. 

Mutta tuo mitä Gates tarkoittaa planeettaa kohtaavilla uhilla, niin hän ei puhu siinä maailman väestöön kohdistetuista uhista, vaan eliittiin kohdistuvista uhista ja ilmastonmuutoksen kohdalla tähän on olemassa eliitin ajama depopulaatio-ohjelma, joka tunnetaan paremin YK:n agenda 21 nimellä.

Ilmastonmuutos on eliitin omalla kiellellä mm. maailman ylikansoittumista ja tämä on heille yksi uhka, koska heidän mielestä tällä planeetalla on yli 90 % liikaa ihmisiä, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Mutta tätä he kutsuvat ilmastonmuutokseksi ja ovat saaneet nämä monien miljardöörien ylläpitämät monikansalliset yhtiöt ajamaan tätä taistelua ilmastonmuutosta vastaan.


Bill Gates on viime-aikoina keskittynyt esittelemään uutta eliitin ajamaa rahajärjestelmää, jossa käteisen rahan käyttö lakkautettaisiin kokonaan. Tämähän loisi sitten pankkiirien rikollisille valtavan edun tulevassa isoveli-valvoo yhteiskunnassa. Kun jo nyt näiden pankkiiri rikollisten tiet johtavat Sveitsiin, jonka takana seisoo kaikkien lakien yläpuolella oleva BIS-pankki.  Kryptovaluutta voisi olla yksi keino suojautua tältä pankkiiri-eliitin suunnittelemalta tyrannialta, koska kryptovaluuttaa ei pääse yksityiset keskuspankit säätelemään ja manipuloimaan.